Planten & Bomen

Product zoeken

Japanse Siersteen Europese Alp... - 0602-0057


  • Japanse Siersteen Europese Alpen - 0602-0057
  • Japanse Siersteen Europese Alpen - 0602-0057
  • Japanse Siersteen Europese Alpen - 0602-0057
  • Japanse Siersteen Europese Alpen - 0602-0057

Item omschrijving
In elke Japanse tuin worden rotsen en stenen toegepast. Japanse zen- en rotstuinen, Karesansui, bestaan zelfs uit alleen maar rotsen, stenen en gravel. Een veel toegepaste opstelling van de sierstenen of rotsen bestaat uit een hoge rechtopstaande steen, welke links en rechts geflankeerd wordt door kleinere rotsen. Deze opstelling is een voorstelling van Boeddha met zijn 2 discipelen.

In Japan gebruikt men de rotsen en stenen voornamelijk om de kwaliteit van het natuurlijke landschap na te bootsen. De rotsen en stenen worden diep in de grond gewerkt om zo een dramatisch effect te creeren. In de tijd van Sakuteiki, de eerste Japanse tuin-manual, was het zetten van stenen een zeer serieuze aangelegenheid.

In de oudste tuinmanual van Japan uit het jaar 1100, de Sakuteiki, wordt door de auteurs aangehaald dat de Japanse tuin een abstracte, miniatuur weergave zou moeten zijn van de omringende natuur met al haar kwaliteiten. Het zou volgens de meesters dan ook zaak zijn om rotsen, stenen, bomen en planten uit de omringende natuur toe te passen. Naast een prachtige collectie bijzondere Japanse rotsen en stenen hebben wij ook groot aantal rotsen en sierstenen uit de Europese Alpen in onze collectie.

Specificaties
Herkomst: Europese Alpen
Materiaal: Kalksteen
Leeftijd: Onbekend

Knowledge Base ▸
Voor een overzicht van de beschikbare materialen, zie "Knowledge Base" in het hoofdmenu. In de maatvoering kunnen zich kleine afwijkingen voordoen. Vraag voor beschikbaarheid in overige afmetingen en materialen. Gebruik ons contactformulier om uw wensen kenbaar te maken.

Certificaat van Echtheid ▸
Bewijs van authenticiteit is erg belangrijk waar het gaat om waardevolle antieke objecten. Onze specialisten taxeren uw object en leggen de waarde vast in een Certificaat van Echtheid...

Model en afmeting

Model: Breed: Diep: Hoog: Prijs:
0602-0057 65 cm 80 cm 60 cm Dit item is verkocht

Dit item is verkocht

De prijs van het item is exclusief kosten voor transport.
Gebruik het contactformulier hieronder voor een prijsopgave.


Yokoso Japans Tuincentrum Brochure Stuur deze pagina per email
 


Contact Yokoso Japanese Gardens

Ik zou graag informatie ontvangen over...
Uw voor- en achternaam  -   Man    Vrouw
Straatnaam, Nummer, Postcode, Plaats en Land
Uw email adres
Telefoonnummer plus netnummer
Wat kunnen wij voor u betekenen?
Akkoord voorwaarden    Aanmelden nieuwsbrief   Lees voorwaarden