Product zoeken

Japanse Siersteen Italie


  • Japanse Siersteen Italie - 0602-0025
  • Japanse Siersteen Italie - 0602-0025

Item omschrijving
In elke Japanse tuin worden rotsen en stenen toegepast. Japanse zen- en rotstuinen, Karesansui, bestaan zelfs uit alleen maar rotsen, stenen en gravel. Een veel toegepaste opstelling van de sierstenen of rotsen bestaat uit een hoge rechtopstaande steen, welke links en rechts geflankeerd wordt door kleinere rotsen. Deze opstelling is een voorstelling van Boeddha met zijn 2 discipelen.

In Japan gebruikt men de rotsen en stenen voornamelijk om de kwaliteit van het natuurlijke landschap na te bootsen. De rotsen en stenen worden diep in de grond gewerkt om zo een dramatisch effect te creeren. In de tijd van Sakuteiki, de eerste Japanse tuin-manual, was het zetten van stenen een zeer serieuze aangelegenheid.

In de oudste tuinmanual van Japan uit het jaar 1100, de Sakuteiki, wordt door de auteurs aangehaald dat de Japanse tuin een abstracte, miniatuur weergave zou moeten zijn van de omringende natuur met al haar kwaliteiten. Het zou volgens de meesters dan ook zaak zijn om rotsen, stenen, bomen en planten uit de omringende natuur toe te passen. Naast een prachtige collectie bijzondere Japanse rotsen en stenen hebben wij ook groot aantal rotsen en sierstenen uit de Europese Alpen in onze collectie.

Specificaties
• Herkomst: Europese Alpen
• Materiaal: Serpentino
• Leeftijd: Onbekend

Model en afmeting | Toon extra info... | Shipping excluded - info...

Model: Breed: Diep: Hoog: Prijs:
0602-0025 30 cm 30 cm 25 cm Eur Dit item is verkocht

Dit item is verkocht
 


Contact Yokoso Japanese Gardens

Ik zou graag informatie ontvangen over...
Uw voor- en achternaam  -   Man    Vrouw
Straatnaam, Nummer, Postcode, Plaats en Land
Uw email adres
Telefoonnummer plus netnummer
Wat kunnen wij voor u betekenen?
Akkoord voorwaarden    Aanmelden nieuwsbrief   Lees voorwaarden