Product zoeken

Tanuki
Japans Keramisch Beeld


  • Tanuki, Japans Keramisch Beeld - YO23010067
  • Tanuki, Japans Keramisch Beeld - YO23010067
  • Tanuki, Japans Keramisch Beeld - YO23010067
  • Tanuki, Japans Keramisch Beeld - YO23010067

Item omschrijving - YO23010067
De Tanuki (狸), oftewel de Japanse wasbeerhond, speelt een zeer prominente rol in verscheidene Japanse legendes en volksverhalen. De fictieve Yōkai versie van het dier genaamd Bake-Danuki (化け狸) staat bekend om zijn vaardigheid om van gedaante te kunnen wisselen. De Bake-Danuki heeft daarnaast ook de kracht om slechte geesten te verjagen.

Dit is de reden dat Tanuki beelden een zeer veel voorkomend fenomeen zijn in Japan. In tuinen, op verandas, op balkons of zelfs naast voordeuren door het hele land is een authentiek Tanuki beeld vrijwel onmisbaar.

Traditionele Tanuki beelden delen meestal zeer kenmerkende karakteristieke eigenschappen. Ze hebben bijvoorbeeld vaak een strohoed op hun hoofd en hebben een Sake fles genaamd Tokkuri (徳利) in hun hand. Daarnaast kunnen ze ook een houten staf en een pamflet met een Kanji karakter bij zich hebben.

Wij bij Yokoso Japanese Gardens werken nauw samen met de beste Japanse antiquairs die het land te bieden heeft. Dankzij dit constant groeiende netwerk zijn wij in staat om het meest unieke Japanse antiek in onze collectie aan te bieden.

Specificaties
• Herkomst: Nagoya, Aichi prefectuur
• Materiaal: Keramiek
• Leeftijd: Shōwa periode
• Bijzonderheden: Dit Tanuki beeld heeft een kleine barst over zijn borst

Shipping info
Yokoso Japanese Gardens bezorgt wereldwijd van deur tot deur. De verzendkosten zijn sterk afhankelijk van de bezorglocatie en de grootte van de bestelling. Tijdens het plaatsen van uw bestelling zouden wij u graag willen vragen om uw adres te specificeren. We zullen u dan zo spoedig mogelijk voorzien van een gedetailleerde offerte van de totale kosten. Het staat u volledig vrij om hierna te bepalen of u uw bestelling wilt doorzetten.

Model en afmeting     | Toon extra info...

Model: Breed: Diep: Hoog: Prijs:
YO23010067 24 cm 20 cm 45 cm Eur Item is Verkocht

Item is Verkocht

Discount Corner
-20%
Kazarizara, Japans Ornamentaal Bord - YO23010107
-15%
Koi Beeld, Japans Keramisch Ornament - YO07010040
-10%
Hokkaidō Kibori Kuma, Antieke Houten Beer Beeld - YO23010058