Zoek in Shop

Ibi Steen, Japanse Siersteen


  • Ibi Steen, Japanse Siersteen - YO06010271
  • Ibi Steen, Japanse Siersteen - YO06010271
  • Ibi Steen, Japanse Siersteen - YO06010271
  • Ibi Steen, Japanse Siersteen - YO06010271
  • Ibi Steen, Japanse Siersteen - YO06010271

Item omschrijving - YO06010271
Ishi wo taten koto (石を立てん事). Dit is hoe het aanleggen van Japanse tuinen wordt omschreven door de Sakuteiki, het oudste document over de Japanse tuin. De zin is oud Japans en betekent het zetten van stenen. De belangrijke rol van stenen en rotsen wordt hiermee sterk benadrukt.

Het correct toepassen van sierstenen, Niwaishi(庭石) in het Japans, vormt de basis van zo goed als elke Japanse tuin. Voordat de rest van de tuin kan worden aangelegd moeten de rotsen en stenen worden geplaatst. Wij noemen dit de backbone of Kikotsu (気骨) van de tuin.

Een authentieke Japanse tuin dient een bepaalde natuurlijke essentie na te bootsen. Hier spelen stenen en rotsen een significante rol, aangezien het elementen betreft, die rechtstreeks en onbewerkt uit de natuur afkomstig zijn.

De authentieke Japanse sierstenen uit de gehele collectie worden met de hand geselecteerd door onze kundige partners in Japan. Op deze manier zijn wij er zeker van dat wat wij aanbieden van de hoogst mogelijke kwaliteit is, om zo echte hoogwaardige Japanse tuinen te kunnen aanleggen.

Specificaties
• Herkomst: Nagoya, Aichi prefectuur
• Materiaal: Ibi steen (揖斐石)

Verzend- en Betaalinformatie
Wilt u een bestelling bij ons plaatsen? Dan berekenen wij graag de transportkosten voor u. Dit is een noodzakelijke stap aangezien onze producten erg variƫren in grootte en gewicht. Als u de transportkosten accepteert, maken wij een factuur voor u met daarin alle details van de bestelling. Betalingen kunnen worden verricht door middel van een bankoverschrijving, iDEAL, creditcard en Google Pay. Nadat uw betaling is ontvangen zullen wij de bestelling voorbereiden op transport terwijl wij u goed op de hoogte houden tijdens het gehele proces.

Model en afmeting     | Toon extra info...

Model: Breed: Diep: Hoog: Prijs:
YO06010271 40 cm 60 cm 48 cm Eur Item is Verkocht

Item is Verkocht

Discount Corner
-20%
Tora-zō, Japans Antiek Tijgerstandbeeld - YO07010101
-20%
Sagan Zandsteen, Japanse Siersteen - YO06010216
-15%
Deense Siersteen - YO06020014