Zoek Producten

Japanse Lantaarn Kodai Kasuga Gata


  • Japanse Lantaarn Kodai Kasuga Gata - YO01010134
  • Japanse Lantaarn Kodai Kasuga Gata - YO01010134
  • Japanse Lantaarn Kodai Kasuga Gata - YO01010134

Item omschrijving - YO01010134
Japanse stenen lantaarns, Toro, of Tourou in het Japans. De vroegste exemplaren werden in Japan geintroduceerd door Korea vanuit China. Japanse stenen lantaarns, Ishidourou, werden gebruikt als heilige lichtbron bij tempels en shrines. Later werden de lantaarns ook toegepast bij religieuze gebouwen en gebieden. Rond de 16 eeuw raakten de Japanse stenen lantaarn in de mode bij de theemeesters. Sindsdien vinden we in elke theetuin wel een of meer Japanse stenen lantaarns.

Japanse lantaarns zijn veelal opgebouwd uit verschillende segmenten, waaronder van onder naar boven, de basis: Kiso, de kolom: Sao, basis onder lichthuis: Chudai, het lichthuis: Hibukuro, het dak: Kasa, en de knop: Houju.

De Japanse Lantaarn Kodai Kasuga Gata is de meest populaire stenen lantaarn in Japan. Afkomstig uit de Kasuga Shrine in Japan. Op het lichthuis staat vaak een hertje afgebeeld. De hoed het lichthuis en lichthuis basis zijn zeshoekig van vorm. De voet is gedecoreerd met lotusblad.

Specificaties
• Herkomst: Nagoya
• Materiaal: Hirukawa steen
• Leeftijd: Meiji Periode

Shipping info
Yokoso Japanese Gardens bezorgt wereldwijd van deur tot deur. De verzendkosten zijn sterk afhankelijk van de bezorglocatie en de grootte van de bestelling. Tijdens het plaatsen van uw bestelling zouden wij u graag willen vragen om uw adres te specificeren. We zullen u dan zo spoedig mogelijk voorzien van een gedetailleerde offerte van de totale kosten. Het staat u volledig vrij om hierna te bepalen of u uw bestelling wilt doorzetten.

Model en afmeting     | Toon extra info...

Model: Breed: Diep: Hoog: Prijs:
YO01010134 80 cm 80 cm 235 cm Eur Item is Verkocht

Item is Verkocht

Discount Corner
-15%
Nozura-dōrō, Japanse Stenen Lantaarn - YO01010058
-20%
Rankan Ishidōrō, Japanse Stenen Brugpaal Lantaarn - YO01010086
-15%
Oribe Gata Ishidōrō, Japanse Stenen Lantaarn - YO01010127