Zoek Producten

Japanse Lantaarn Rokkaku Yukimi Gata


  • Japanse Lantaarn Rokkaku Yukimi Gata - YO01010016

Item omschrijving - YO01010016
Japanse stenen lantaarns, Toro, of Tourou in het Japans. De vroegste exemplaren werden in Japan geintroduceerd door Korea vanuit China. Japanse stenen lantaarns, Ishidourou, werden gebruikt als heilige lichtbron bij tempels en shrines. Later werden de lantaarns ook toegepast bij religieuze gebouwen en gebieden. Rond de 16 eeuw raakten de Japanse stenen lantaarn in de mode bij de theemeesters. Sindsdien vinden we in elke theetuin wel een of meer Japanse stenen lantaarns.

Japanse lantaarns zijn veelal opgebouwd uit verschillende segmenten, waaronder van onder naar boven, de basis: Kiso, de kolom: Sao, basis onder lichthuis: Chudai, het lichthuis: Hibukuro, het dak: Kasa, en de knop: Houju.

De Japanse Lantaarn Rokkaku Yukimi Gata. Ook wel Katsura Imperial Villa stijl. Japans voor sneeuw is Yuki. Dit type lantaarn wordt ook wel sneeuwlantaarn genoemd omdat het grote platte dak de sneeuw zo mooi opvangt. De Yukimi Gata is de meest populaire lantaarn op poten. De Japanse Lantaarn Rokkaku Yukimi Gata heeft vier poten en een zeshoekig lichthuis en dak. Het lichthuis is aan alle zijden open.

Specificaties
• Herkomst: Nagoya
• Materiaal: Shiroishi steen
• Leeftijd: Edo-Meiji Periode

Shipping info
Yokoso Japanese Gardens bezorgt wereldwijd van deur tot deur. De verzendkosten zijn sterk afhankelijk van de bezorglocatie en de grootte van de bestelling. Tijdens het plaatsen van uw bestelling zouden wij u graag willen vragen om uw adres te specificeren. We zullen u dan zo spoedig mogelijk voorzien van een gedetailleerde offerte van de totale kosten. Het staat u volledig vrij om hierna te bepalen of u uw bestelling wilt doorzetten.

Model en afmeting     | Toon extra info...

Model: Breed: Diep: Hoog: Prijs:
YO01010016 60 cm 60 cm 80 cm Eur Item is Verkocht

Item is Verkocht

Discount Corner
-15%
#LstName - YO01010234
-15%
#LstName - YO01010067
-20%
#LstName - YO01020021