Filter Zoeken

Japanse Ophiopogon Japonicus, Slangenbaard


  • Japanse Ophiopogon Japonicus, Slangenbaard - YO41020001
  • Japanse Ophiopogon Japonicus, Slangenbaard - YO41020001
  • Japanse Ophiopogon Japonicus, Slangenbaard - YO41020001

Item omschrijving - YO41020001
Ophiopogon Japonicus, Ja-no-Hige (ジャノヒゲ) in het Japans, is een zeer elegante grassoort die veel in de Japanse tuin wordt toegepast. Het plantje staat bekend om zijn natuurlijke diepe kleur die een bepaalde esthetische waarde toevoegt aan iedere tuin. De grassoort kan groeien van 5 tot 15 cm hoog, wat het de perfecte bodembedekker maakt.

Ophiopogon Japonicus is vrij gemakkelijk te onderhouden in vergelijking met andere grassoorten. Het hoort te worden gepland op een zonnige tot licht beschaduwde plek om zo de volledige potentie te bereiken. Daarnaast kan het makkelijk worden opgedeeld, waarna het zich relatief snel zal vermenigvuldigen. De bloeiperiode is van mei tot juli, rond deze tijd van het jaar is het plantje op zijn mooist.

Vanwege internationale regels en restricties exporteren wij onze bomen en planten alleen binnen de Europese Unie.

Specificaties
• Herkomst: Nederland
• Minimale order 48 planten

Verzend- en Betaalinformatie
Wilt u een bestelling bij ons plaatsen? Dan berekenen wij graag de transportkosten voor u. Dit is een noodzakelijke stap aangezien onze producten erg variëren in grootte en gewicht. Als u de transportkosten accepteert, maken wij een factuur voor u met daarin alle details van de bestelling. Betalingen kunnen worden verricht door middel van een bankoverschrijving, iDEAL, creditcard en Google Pay. Nadat uw betaling is ontvangen zullen wij de bestelling voorbereiden op transport terwijl wij u goed op de hoogte houden tijdens het gehele proces.

Certificate of Authenticity
Alle antieke Japanse stukken kunnen worden voorzien van een gratis digitaal echtheidscertificaat. Dit document geeft een gedetailleerd overzicht van de eigenschappen als de leeftijd, herkomst, materiaal, dimensies en de vastgestelde waarde. Alle informatie op dit certificaat is geverifieerd door meerdere specialisten en onze Japanse partners om zo de authenticiteit te waarborgen.

Model en afmeting     | Toon extra info...

Model: Breed: Diep: Hoog: Prijs:
YO41020001 10 cm 10 cm 10 cm € 2.95

EUR: 2.95  ⇒  EUR:  2.95


Info Aanvragen Shopping CartDiscount Corner
-15%
Chinese Siersteen - YO06020005
-20%
Tora-zō, Japans Antiek Tijgerstandbeeld - YO07010101
-10%
Ranma Fushichō, Antiek Japans Houtwerkpaneel - YO23010129