Filter Zoeken

Leptinella Potentillina, Koperknoopje


  • Leptinella Potentillina, Koperknoopje - YO41020002
  • Leptinella Potentillina, Koperknoopje - YO41020002
  • Leptinella Potentillina, Koperknoopje - YO41020002
  • Leptinella Potentillina, Koperknoopje - YO41020002

Item omschrijving - YO41020002
Leptinella Potentillina is een geslacht van alpiene planten uit de composietenfamilie, Asteraceae. Het geslacht telt 33 soorten die voorkomen in Nieuw-Guinea, Australie, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika en Zuid-Amerika. Veel soorten zijn endemisch in Nieuw-Zeeland. Leptinella Potentillina oftewel Koperknoopje is een laagblijvend plantje, wat goed als grasvervanger voor een tuin gebruikt kan worden.

Binnen de Japanse tuin kan Leptinella Potentillina worden gebruikt als een zeer elegante bloeiende bodembedekker. Het uiterlijk van het plantje heeft veel weg van mos, maar is daarentegen gemakkelijker te onderhouden en behoudt de natuurlijke groene kleur beter. Het plantje wordt ongeveer 5cm hoog, wat het een perfecte bodembedekker maakt.

Alleen te bestellen per 120 stuks.

Vanwege internationale regels en restricties exporteren wij onze bomen en planten alleen binnen de Europese Unie.

Specificaties
• Herkomst: Europa
• Minimale order 96 planten

Verzend- en Betaalinformatie
Wilt u een bestelling bij ons plaatsen? Dan berekenen wij graag de transportkosten voor u. Dit is een noodzakelijke stap aangezien onze producten erg variëren in grootte en gewicht. Als u de transportkosten accepteert, maken wij een factuur voor u met daarin alle details van de bestelling. Betalingen kunnen worden verricht door middel van een bankoverschrijving, iDEAL, creditcard en Google Pay. Nadat uw betaling is ontvangen zullen wij de bestelling voorbereiden op transport terwijl wij u goed op de hoogte houden tijdens het gehele proces.

Certificate of Authenticity
Alle antieke Japanse stukken kunnen worden voorzien van een gratis digitaal echtheidscertificaat. Dit document geeft een gedetailleerd overzicht van de eigenschappen als de leeftijd, herkomst, materiaal, dimensies en de vastgestelde waarde. Alle informatie op dit certificaat is geverifieerd door meerdere specialisten en onze Japanse partners om zo de authenticiteit te waarborgen.

Model en afmeting     |      Toon extra info...

Model: Breed: Diep: Hoog: Prijs:
YO41020002 10 cm 10 cm 10 cm € 2.95

EUR: 2.95  ⇒  EUR:  2.95


Vraag om Advies In Shopping CartDiscount Corner
-10%
Ranma Fushichō, Antiek Japans Houtwerkpaneel - YO23010129
-15%
Koi Beeld, Japans Keramisch Ornament - YO07010040
-15%
Ierse Kustensteen Kalksteen, Siersteen - YO06020090