Zoek Producten

Shiroseki Gravel 5-8 mm, Japanse Tuin Grind


  • Shiroseki Gravel 5-8 mm, Japanse Tuin Grind - YO08020005

Item omschrijving - YO08020005
Volgens de oude Japanse traditie hebben kiezelstenen en grind een belangrijke rol te vervullen binnen de Japanse tuin. Grind is zeer fijn in vergelijking met kiezelstenen. Hierdoor wordt het vaak gebruikt om water te symboliseren in de beroemde Zentuinen, ook bekend als Japanse rotstuinen of Karesansui (枯山水). Door de fijne korrels kunnen er gemakkelijk golfpatronen worden aangebracht in het grind om zo de dynamiek van de oceaan te representeren. Deze dynamiek zorgt voor leven in de tuin, wat volgens Japanse principes de rol van het water element is.

Shiroseki Gravel is speciaal voor de Japanse tuin ontwikkeld door Yokoso Japanese Gardens in samenwerking met Europese producenten. Het grind dient als een elegant en rustgevend alternatief voor het Japanse Shirakawa Gravel, bekend van vele Zentuinen in Japan. Shiroseki grind is lichter van kleur wat een zeer andere uitstraling aan de tuin geeft in vergelijking met andere grindsoorten die vaak donkerder zijn, waaronder Shirakawa grind. De lichte kleur is terug te vinden in de naam Shiroseki (白石), wat Japans is voor Witsteen. Shiroseki grind is een zeer elegant substituut voor Shirakawa grind dat lokaal op efficiente wijze wordt geproduceerd met hoge standaarden voor kwaliteit en authenticiteit.

Met 1000 kg grind kan een oppervlakte van ongeveer 7 m2 worden bedekt zonder dat er sprake is van open plekken. Bovendien, is de laag grind dan dik genoeg om traditionele Japanse golfpatronen aan te brengen op een zo authentiek mogelijke manier.

Specificaties
• Herkomst: Europa
• Materiaal: Kwarts en Graniet Mix

Prijsoverzicht
• Big bag: 1000 Kg/7 m2 - euro 475,00

Shipping info
Yokoso Japanese Gardens bezorgt wereldwijd van deur tot deur. De verzendkosten zijn sterk afhankelijk van de bezorglocatie en de grootte van de bestelling. Tijdens het plaatsen van uw bestelling zouden wij u graag willen vragen om uw adres te specificeren. We zullen u dan zo spoedig mogelijk voorzien van een gedetailleerde offerte van de totale kosten. Het staat u volledig vrij om hierna te bepalen of u uw bestelling wilt doorzetten.

Model en afmeting     | Toon extra info...

Model: Breed: Diep: Hoog: Prijs:
YO08020005 5 mm 5 mm 5 mm Eur 475.00

475.00

Discount Corner
-15%
#LstName - YO07010072
-15%
#LstName - YO06020006
-15%
#LstName - YO06010296