Zoek Producten

Zenshiki Gravel 5-10 mm, Japanse Tuin Grind


  • Zenshiki Gravel 5-10 mm, Japanse Tuin Grind - YO08020004

Item omschrijving - YO08020004
Volgens de oude Japanse traditie hebben kiezelstenen en grind een belangrijke rol te vervullen binnen de Japanse tuin. Grind is zeer fijn in vergelijking met kiezelstenen. Hierdoor wordt het vaak gebruikt om water te symboliseren in de beroemde Zentuinen, ook bekend als Japanse rotstuinen of Karesansui (枯山水). Door de fijne korrels kunnen er gemakkelijk golfpatronen worden aangebracht in het grind om zo de dynamiek van de oceaan te representeren. Deze dynamiek zorgt voor leven in de tuin, wat volgens Japanse principes de rol van het water element is.

Zenshiki Gravel is speciaal voor de Japanse tuin ontwikkeld door Yokoso Japanese Gardens in samenwerking met Europese producenten. Het beroemde Shirakawa grind, dat veel bij Zentuinen in Japan wordt toegepast, vormde de basis voor het Zenshiki grind. De Japanse Zentuinen zijn tevens de inspiratie voor de naam Zenshiki (禅式), wat Japans is voor Zen stijl. Zenshiki grind is een zeer elegant substituut voor Shirakawa grind dat lokaal op efficiente wijze wordt geproduceerd met hoge standaarden voor kwaliteit en authenticiteit.

Met 1000 kg grind kan een oppervlakte van ongeveer 7 m2 worden bedekt zonder dat er sprake is van open plekken. Bovendien, is de laag grind dan dik genoeg om traditionele Japanse golfpatronen aan te brengen op een zo authentiek mogelijke manier.

Specificaties
• Herkomst: Europa
• Materiaal: Kwarts en Graniet Mix

Prijsoverzicht
• Big bag: 1000 Kg/7 m2 - euro 525,00

Shipping info
Yokoso Japanese Gardens bezorgt wereldwijd van deur tot deur. De verzendkosten zijn sterk afhankelijk van de bezorglocatie en de grootte van de bestelling. Tijdens het plaatsen van uw bestelling zouden wij u graag willen vragen om uw adres te specificeren. We zullen u dan zo spoedig mogelijk voorzien van een gedetailleerde offerte van de totale kosten. Het staat u volledig vrij om hierna te bepalen of u uw bestelling wilt doorzetten.

Model en afmeting     | Toon extra info...

Model: Breed: Diep: Hoog: Prijs:
YO08020004 5 mm 5 mm 5 mm Eur 525.00

525.00

Discount Corner
-10%
#LstName - YO07010013
-15%
#LstName - YO06020006
-15%
#LstName - YO06020029