Japanse pagode, stenen pagoda, Japanse stenen pagode, granieten pagode, Japanse granieten pagode

Weergave

Japanse Stenen Pagodes ▸ Bekijk onze Catalogus


  • Japanse stenen pagode
  • granieten pagode
  • Japanse stenen pagode

Traditionele Architectuur als Inspiratiebron
Pagodes, Tō (塔) in het Japans, zijn ontstaan in het vroegere India vanuit waar het fenomeen zich verspreidde over andere delen van de Aziatische wereld. Vandaag de dag is de pagode onlosmakelijk verbonden met de traditionele Chinese en Japanse architectuur. De hoge pagodes symboliseren de heilige bergen uit legendes en volksverhalen. Op de bovenste verdieping van de pagode werden meestal alle waardevolle schatten, juwelen en artefacten veilig bewaard.

Eeuwen geleden vormde de architectuur van de pagode de blauwdruk voor een stenen tuin ornament in Japan. De stenen pagode, in het Japans bekend onder de naam Sekitō (石塔), is de perfecte toevoeging op iedere traditionele Japanse tuin vanwege de symboliek en de unieke aanwezigheid die het ornament uitstraalt. Een stenen pagode heeft een zekere unieke essentie die niet te evenaren is door andere soort ornamenten.

Authentieke Japanse Stenen Pagodes te Koop
Ons Japanse tuincentrum is uniek buiten Japan en wij nodigen u graag uit om ons te bezoeken! We hebben een ruim assortiment originele Japanse ornamenten, stenen, decoraties en beplanting. Yokoso Japanese Gardens is de perfecte plek om de ideale authentieke Japanse stenen pagode te vinden voor uw Japanse tuin. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen als u vragen heeft of als u een afspraak wil maken.

Catalogus
 

#YokosoJapanseTuinen #YokosoTuinen #YokosoTuinontwerp #YokosoTuinaanleg #JapanseTuinen #JapansTuinontwerp #JapansTuinaanleg #JapanseTuinAanleggen #JapanseOrnamenten #JapanseCulture #JapanseStijl
 

Ornamenten & Decoratie - Gerelateerd

Japanse Stenen Lantaarn
Japanse Stukubai
Japanse Stenen Brug
Japanse Stapstenen
 


Contact Yokoso Japanese Gardens

Door dit formulier te versturen gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Privacy Disclaimer
Formulier Versturen