De Japanse Tuin - Tuin onderhoud - Contract


  • onderhoud japanse zentuin
  • adviseur rotstuin
  • zentuin advies
  • advies japanse tuin
  • japanse zentuin advies
  • japanse zentuin adviseur
  • advies japanse zentuin
  • onderhoud zentuin
  • japanse tuin onderhoud
  • japanse rotstuin advies

Yokoso Onderhoudscontract
Yokoso staat ook na de oplevering klaar voor begeleiding, onderhoud en advies. In veel gevallen wordt een zogenaamd onderhoudscontract afgesloten zodat de klant geen zorgen heeft en de Japanse tuin er altijd optimaal bijstaat. Yokoso biedt haar klanten voordelig onderhoud aan voor de particuliere of bedrijfstuin in de vorm van een onderhoudscontract. We maken samen een afspraak over de werkzaamheden en de frequentie ervan. Kiest u voor onderhoud alleen in het voor- en najaar of kiest u voor meerdere onderhoudsbeurten verspreid over het jaar.

Onderhoud van de Japanse tuin vergt een andere aanpak dan de "gewone" tuin. Zo vragen de vormbomen een speciale behandeling. De dennen moeten elk jaar worden 'geplukt', het verwijderen van de dode naalden. En regelmatig zal er aan de vorm moeten worden gewerkt om te voorkomen dat de bomen verwilderen. Vooral deze werkzaamheden vergen 'kennis van zaken'. De reguliere hovenier heeft hier doorgaans geen ervaring mee.

Waarom een onderhoudscontract
Een onderhoudscontract biedt een solide basis om de zakelijk de afspraken goed vast te leggen. Yokoso weet precies wanneer welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd en u weet precies wat u van ons kunt verwachten. U weet exact hoe het financiële plaatje eruit ziet, conform het budget zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Maatwerk en persoonlijk contact staan voorop. Enige voordelen op een rijtje: Altijd een verzorgde bedrijfs- tuin voor uw bezoekers. - Altijd het juiste onderhoud op het juiste moment. - Een vakman met kennis van uw bedrijfstuin aan het werk. - Één aanspreekpunt, uw vertrouwde hovenier. - Voordelig door snelle aanpak en abonnement.

Welk onderhoudscontract moet ik kiezen
Afhankelijk van uw wensen zijn er diverse mogelijkheden voor de invulling van het onderhoudscontract. Na een kennismakingsgesprek en de inventarisatie van het object en uw wensen maken wij een op maat gesneden onderhoudsplan voor u met hierin de invulling van het contract en de frequentie. In het kort kunt u kiezen tussen een beperkt en een uitgebreid onderhoudscontract en alle vormen hiertussen.

Wellicht wilt u zelf een aantal werkzaamheden uitvoeren maar besteed u het tuinonderhoud gedeeltelijk aan ons uit. Denk hierbij aan het vormsnoeien van Japanse bomen, struiken en bollen. Wanneer duidelijk is hoe groot de omvang van het tuinonderhoud is en wat de uren zijn die hieraan besteed moeten worden, weet u precies wat u per jaar kwijt bent aan de verzorging van de tuin.

Yokoso biedt diverse vormen van onderhoud in contractsvorm aan. Op deze manier blijft uw bedrijfs- tuin het hele jaar netjes en verzorgd. De werkzaamheden zijn afhankelijk van het type bedrijfs- tuin en kunnen dus uiteenlopen. Uiteraard zorgt Yokoso voor de juiste mensen en machines. Ook voeren wij al het afval voor u af. Te denken valt aan periodiek uitvoeren van:

- onkruidbestrijding
- ongediertebestrijding
- bemesting, grondverbetering
- rooien en kappen van bomen
- vorm- snoeien van bomen
- vorm- snoeien struiken
- vorm- snoeien heesters
- schoonhouden van de vijver
- onderhoud van waterplanten
- onderhoud filtersystemen
- onderhoud beregeningssysteem


Er valt heel wat te vertellen over het onderhouden van de tuin en elk object vraagt een specifieke benadering. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en het voordeel van een onderhoudscontract? Yokoso kijkt graag met u naar uw bedrijfs- tuin en uw wensen. Maak vandaag nog een afspraak met een van onze deskundigen.

 

Japanse Tuinen - Gerelateerd

Yokoso Japanese Gardens Tuinontwerp
Ontwerp

De Japanse tuin is het verlengstuk van de woon- en leefruimte. De ideale tuin maakt optimaal gebruik van de eigenschappen van de omgeving...

Yokoso Japanese Gardens Tuinaanleg
Aanleg

Geen tuin is hetzelfde, en zeker niet wanneer wij het hebben over de Japanse tuin. Hoe de Japanse tuin wordt aangelegd is sterk afhankelijk van...

Yokoso Japanese Gardens Tuinonderhoud
Onderhoud

Yokoso Japanese Gardens biedt gedegen kennis en jarenlange ervaring van onze vaste specialisten op het gebied van bijvoor-beeld vormbomen...

Yokoso Japanese Gardens Showcase
Showcase

3D ontwerpschetsen van een Japanse tuin in Hoofddorp, Nederland. De tuin heeft een oppervlakte van 1100 m2. Het doel was een rustige...

 


Contact Yokoso Japanese Gardens

Ik zou graag informatie ontvangen over...
Uw voor- en achternaam  -   Man    Vrouw
Straatnaam, Nummer, Postcode, Plaats en Land
Uw email adres
Telefoonnummer plus netnummer
Wat kunnen wij voor u betekenen?
Akkoord voorwaarden    Aanmelden nieuwsbrief   Lees voorwaarden