japanse hekken, japans hekwerk, japans hek, japanse tuin schutting, japanse schuttingen

Ninna-ji Itabei - Handgebouwde Japanse Schuttingen


  •   japanse schuttingen
  • japanse tuin schutting
  • japans hek
  • japans hek
  • japans hek
  • japans hekwerk
  • japanse tuin schutting
  • japanse tuin schutting

Algemene Informatie | Praktische Informatie

De authentieke achtergrond van de Japanse tuin Wanneer het gaat over de Japanse tuin is een schutting veel meer dan alleen een manier om de locatie af te schermen en te beveiligen. Schuttingen, Itabei (板塀) in het Japans, functioneren als de achtergrond van de tuin. Een belangrijk element wat voor veel atmosfeer kan zorgen. Veel elementen in de Japanse tuin symboliseren natuurfenomenen. Denk hierbij aan stenen die bergen representeren of planten die een symbool zijn voor groene heuvels in de verte. De achtergrond kan een mooie toevoeging zijn op deze beelden, maar ook het effect verminderen als het niet goed samen gaat. De handgemaakte schuttingen van Yokoso Japanese Gardens verzekeren iedere Japanse tuin van een passende en zeer authentieke achtergrond.

Waarschijnlijk het meest belangrijke principe van de Japanse tuin is dat het een bepaalde natuurlijke essentie moet uitstralen. Dit omvat ook de schuttingen tot op zekere hoogte. Al zijn ze niet natuurlijk in hun vorm, ze bestaan voornamelijk uit natuurlijke elementen. In dit geval het houten element.

Geïnspireerd door oude Japanse architectuur De Ninna-ji Itabei Japanse Schuttingen zijn geïnspireerd door de schuttingen van de Ninna-ji Tempel (仁和寺) in Kyoto, waarnaar ze tevens zijn vernoemd. De Ninna-ji tempel is wereldberoemd voor zijn grote Karesansui tuin en betoverende traditionele architectuur. De schuttingen langs de tuin zijn voorzien van daken die uitsteken aan beide kanten. Dit had een zeer grote invloed op de Ninna-ji Itabei van Yokoso Japanese Gardens.

Persoonlijk contact als de sleutel tot succes Ieder project is uniek en vereist een eigen plan van aanpak. Dat is waarom wij u graag verzoeken om telefonisch contact met ons op te nemen als u vragen heeft of als u een afspraak wil maken. We luisteren altijd graag naar uw wensen en verwachtingen, terwijl we u van alle nodige informatie voorzien. Door persoonlijk contact kunnen we het optimale voor u betekenen, de sleutel tot succes.

Richtprijzen (Basismodel) Handgebouwde Japanse tuinschutting Ninna-ji Itabei zoals afgebeeld. Prijzen in euros en inclusief Btw. Plaatsing binnen Nederland. Plaatsen buiten Nederland op basis van offerte en nacalculatie. Overige ontwerp, uitvoeringen en maatwerk op aanvraag.

Ninna-ji Itabei - Oregon Pine 3.250,00
Ninna-ji Itabei - Yellow Cedar 4.250,00
Fundering 350,00
Plaatsen 1.050,00
Breed, diep, hoog 180x100x180 cm


#JapansHoutwerk #JapansTimmerwerk #JapanseArchitectuur #JapanseHoutverbindingen #JapanseHekken #JapanseSchuttingen #JapanseTuinHek #JapanseArchitectuurEuropa