japanse schutting,japans hekwerk,japans hek,japanse tuin schutting,japanse schutting op maat maken,japanse schutting op maat laten maken,japanse architectuur,japans houtwerk,japans timmerwerk,japanse architectuur,japans houtwerk,japans timmerwerk


Verzending vanuit Boskoop, Nederland Verzending vanuit Boskoop, Nederland Gratis professioneel advies Gratis professioneel advies Grootste authentieke collectie buiten Japan Grootste authentieke collectie buiten Japan
Weergave
Ninna-ji Itabei - Handgebouwde Japanse Schuttingen

  • japans houtwerk
  • japans houtwerk
  • japanse architectuur
  • japanse tuin schutting
  • japans timmerwerk
  • japans hekwerk
  • japanse schutting op maat laten maken
  • japans houtwerk

Algemene Informatie | Praktische Informatie

De authentieke achtergrond van de Japanse tuin
Wanneer het gaat over de Japanse tuin is een schutting veel meer dan alleen een manier om de locatie af te schermen en te beveiligen. Schuttingen, Itabei (板塀) in het Japans, functioneren als de achtergrond van de tuin. Een belangrijk element wat voor veel atmosfeer kan zorgen. Veel elementen in de Japanse tuin symboliseren natuurfenomenen. Denk hierbij aan stenen die bergen representeren of planten die een symbool zijn voor groene heuvels in de verte. De achtergrond kan een mooie toevoeging zijn op deze beelden, maar ook het effect verminderen als het niet goed samen gaat. De handgemaakte schuttingen van Yokoso Japanese Gardens verzekeren iedere Japanse tuin van een passende en zeer authentieke achtergrond.

Waarschijnlijk het meest belangrijke principe van de Japanse tuin is dat het een bepaalde natuurlijke essentie moet uitstralen. Dit omvat ook de schuttingen tot op zekere hoogte. Al zijn ze niet natuurlijk in hun vorm, ze bestaan voornamelijk uit natuurlijke elementen. In dit geval het houten element.

Geïnspireerd door oude Japanse architectuur
De Ninna-ji Itabei Japanse Schuttingen zijn geïnspireerd door de schuttingen van de Ninna-ji Tempel (仁和寺) in Kyoto, waarnaar ze tevens zijn vernoemd. De Ninna-ji tempel is wereldberoemd voor zijn grote Karesansui tuin en betoverende traditionele architectuur. De schuttingen langs de tuin zijn voorzien van daken die uitsteken aan beide kanten. Dit had een zeer grote invloed op de Ninna-ji Itabei van Yokoso Japanese Gardens.

Persoonlijk contact als de sleutel tot succes
Ieder project is uniek en vereist een eigen plan van aanpak. Dat is waarom wij u graag verzoeken om telefonisch contact met ons op te nemen als u vragen heeft of als u een afspraak wil maken. We luisteren altijd graag naar uw wensen en verwachtingen, terwijl we u van alle nodige informatie voorzien. Door persoonlijk contact kunnen we het optimale voor u betekenen, de sleutel tot succes.

Richtprijzen (Basismodel)
Handgebouwde Japanse tuinschutting Ninna-ji Itabei zoals afgebeeld. Prijzen in euros en inclusief Btw. Plaatsing binnen Nederland. Plaatsen buiten Nederland op basis van offerte en nacalculatie. Overige ontwerp, uitvoeringen en maatwerk op aanvraag.

Ninna-ji Itabei 3.250,00
Fundering 350,00
Plaatsen 550,00
Breed, diep, hoog 180x100x180 cm

 

Overige Constructies - Gerelateerd

Prefab Japanse Villa Zenkei
Prefab Japans Paviljoen Furi Damu
Prefab Japanse Bungalow Jounetsu
Prefab Japans Tuinhuis Yokaze
 


Contact Yokoso Japanese Gardens

Door dit formulier te versturen gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Privacy Disclaimer
Formulier Versturen