tuinkast,prefab schuur,houten tuinkast,tuin kast,tuinkast hardhout,buitenkast tuin,tuinopbergkast,tuinkast op maat,tuinkast kopen,prefab schuur bouwen,tuinkast met schuifdeuren,japanse architectuur,japans houtwerk,japans timmerwerk


Verzending vanuit Boskoop, Nederland Verzending vanuit Boskoop, Nederland Gratis professioneel advies Gratis professioneel advies Grootste authentieke collectie buiten Japan Grootste authentieke collectie buiten Japan
Weergave
Niwamono Okigoya - Handgebouwde Japanse Tuinkast

  • japans houtwerk
  • buitenkast tuin
  • houten tuinkast
  • houten tuinkast
  • tuinkast met schuifdeuren
  • tuinkast hardhout
  • tuinkast hardhout
  • tuinkast kopen
  • prefab schuur bouwen

Algemene Informatie | Praktische Informatie

De authentieke wijze om spullen op te bergen
Het onderhouden van een Japanse tuin kan een breed scala aan gereedschappen en andere benodigdheden vereisen. Het bewaren van deze spullen in een tuinkast is niet alleen zeer handig, het kan ook een additionele laag van authenticiteit toevoegen aan de tuin. De Niwamono Okigoya (庭物置小屋) van Yokoso Japanese Gardens is zoveel meer dan een reguliere tuinkast. Het is ontworpen in een traditionele Japanse stijl, geïnspireerd door Japanse theetuinen, met veel aandacht voor detail. De Niwamono Okigoya gaat hand in hand met de esthetiek van iedere Japanse tuin en tilt het tot een hoger niveau.

De tuinkast is niet alleen de perfecte opslagplaats voor al uw gereedschappen, er is namelijk ook plek voor brandhout, Bonsai, bloempotten en andere ornamenten. Er is ruimte voor op maat gemaakte planken en opslagplaatsen aan zowel de linker- als rechterzijde van de tuinkast.

Waarschijnlijk het meest belangrijke principe van de Japanse tuin is dat het een zekere natuurlijke essentie moet uitstralen. Dit omvat ook de tuinkasten tot op zekere hoogte. Al zijn ze niet natuurlijk in hun vorm, ze bestaan voornamelijk uit natuurlijke elementen. In dit geval het houten element.

Persoonlijk contact als de sleutel tot succes
Ieder project is uniek en vereist een eigen plan van aanpak. Dat is waarom wij u graag verzoeken om telefonisch contact met ons op te nemen als u vragen heeft of als u een afspraak wil maken. We luisteren altijd graag naar uw wensen en verwachtingen, terwijl we u van alle nodige informatie voorzien. Door persoonlijk contact kunnen we het optimale voor u betekenen, de sleutel tot succes.

Richtprijzen (Basismodel)
Handgebouwde Japanse tuinkast Niwamono Okigoya zoals afgebeeld. Prijzen in euros en inclusief Btw. Plaatsing binnen Nederland. Plaatsen buiten Nederland op basis van offerte en nacalculatie. Overige ontwerp, uitvoeringen en maatwerk op aanvraag.

Niwamono Okigoya 12.000,00
Fundering 2.300,00
Tatakivloer 2.400,00
Plaatsen 3.250,00
Breed, diep, hoog 510x160x260 cm

 

Overige Constructies - Gerelateerd

Prefab Japanse Villa Zenkei
Prefab Japans Paviljoen Furi Damu
Prefab Japanse Bungalow Jounetsu
Prefab Japans Tuinhuis Yokaze
 


Contact Yokoso Japanese Gardens

Door dit formulier te versturen gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Privacy Disclaimer
Formulier Versturen