tuinbrug, stenen brug, brug van steen, vijverbrug, japanse tuinbrug

Japanse Stenen Bruggen – Informatie


  • vijverbrug
  • brug van steen
  • japanse tuinbrug

Het Verbinden van Oevers De stenen tuinbrug, Niwa Ishibashi (庭石橋) in het Japans, heeft zich sinds de Heian periode (794-1185) ontwikkeld tot een zeer significant onderdeel van de traditionele Japanse tuin. De filosofie achter de tuinbrug is dat het symbool staat voor de verbinding tussen het sterfelijk leven en het hiernamaals. Het maakt het mogelijk voor mensen om zich los te maken van de wereldse lasten en innerlijke vrede, puurheid en eenwording met de natuur te ervaren.

Authentieke Japanse Stenen Bruggen te Koop Ons Japanse tuincentrum is uniek buiten Japan en wij nodigen u graag uit om ons te bezoeken! We hebben een ruim assortiment originele Japanse ornamenten, stenen, bruggen, decoraties en beplanting. Yokoso Japanese Gardens is de perfecte plek om de ideale authentieke Japanse stenen brug te vinden voor uw Japanse tuin. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen als u vragen heeft of als u een afspraak wil maken.

Catalogus


#YokosoJapaneseGardens #YokosoGardens #JapanseTuin #Snoeien #TuinSnoeien #Onderhoud #Tuinonderhoud #Contract #Onderhoudscontract