prefab villa, japanse gebouwen, japanse huizen, japans paviljoen, japanse architectuur


Prefab modulair Japans Paviljoen - Furi Damu Base


 • japanse architectuur
 • japanse architectuur
 • japans paviljoen
 • japanse huizen
 • japanse huizen
 • japanse architectuur
 • japanse architectuur
 • japanse architectuur
 • japans paviljoen
 • japanse gebouwen

Algemeen | Additioneel
Het op Japans thema gebaseerde Furi Damu paviljoen is het grootste type van de exclusief door Yokoso Japanese Gardens ontworpen en geproduceerde luxe prefab modulaire tuinhuizen, paviljoens en bungalows. Het Japanse paviljoen Furi Damu (Japans voor vrijheid) doet haar naam meer dan eer aan. Door de riante binnenmaat van 1390 x 760 cm is dit paviljoen uitermate geschikt en inzetbaar als bungalow of gastenverblijf. Door een slim wandsysteem kunnen vaste wanden en wanden voorzien van schuifdeuren gemakkelijk worden uitgewisseld zodat uzelf de meest optimale configuratie samenstelt.

Wellness oplossing Het Japanse Furi Damu paviljoen is uitgerust met een luxe jacuzzi, Japanse ofuro of sauna, uitermate beschikt als perfecte wellness oplossing. Er is ruimte genoeg voor een aparte sanitairgroup met toilet en douche. Het Furi Damu paviljoen is leverbaar in 3 uitvoeringen. De Furi Damu bungalow kan worden voorzien van shojii stijl (Japans lattenwerk) schuifdeuren welke naar keuze kunnen worden aangebracht aan elke zijde van het paviljoen of een combinatie hiervan. Wanneer gekozen wordt voor een uitvoering met dubbel dak is er ook de mogelijkheid de houten bovenlichten te voorzien van dubbel geisoleerd glas. Hierdoor krijgt u nog meer zonlicht binnen.

Oeroud Japans ontwerp Net als de overige prefab modulaire Japanse paviljoens, tuinhuizen en bungalows van Yokoso Japanese Gardens is het Furi Damu paviljoen gebaseerd op een oeroud Japans thema. Door het toepassen van een zogenaamde engawa (soort balkon) rondom de kern van het gebouw wordt de beschikbare leefruimte vergroot en de grens tussen binnen- en buitenruimte weggenomen. Door de typische dakconstructie is het ook bij stevige zomerse regenbuien toch volop genieten zonder nat te hoeven worden. Mocht de Furi Damu inzetten als atelier of werkruimte dan bepaald u eenvoudig een optimale configuratie en plaatsing van het gebouw, zodat een maximale lichtinval kan worden gegarandeerd en u altijd voldoende natuurlijk licht heeft om met plezier te kunnen werken. Ook tussen het werk door is het natuurlijk volop genieten. De Furi Damu bungalow is ook perfect inzetbaar als multifunctionele ruimte met een Japans tintje. De mogelijkheden zijn onbegrensd en alles kan en alles mag. Met de Furi Damu haalt u een stuk luxe en authentieke Japanse sfeer in uw leven.

Op maat gebouwd Onze Japanse tuinhuizen, paviljoens en bungalows kunnen naar wens worden geleverd in diverse houtsoorten en uitvoeringen. Standaard zijn onze tuinhuizen, paviljoens en bungalows voorzien van traditioneel Japanse keramische dakpannen. Er kan echter ook worden gekozen voor dakbedekking door middel van moderne dakpannen of houten shingles. Vanzelfsprekend wordt alleen gebruik gemaakt van gecertificeerde grondstoffen van de allerhoogste kwaliteit.

#YokosoJapanseTuinen #YokosoTuinen #YokosoTuinontwerp #YokosoTuinaanleg #JapanseTuinen #JapansTuinontwerp #JapansTuinaanleg #JapanseTuinAanleggen #JapanseOrnamenten #JapanseCulture #JapanseStijl