snoeiwerk, tuinonderhoud, onderhoud japanse bomen, bomen laten snoeien, dennen snoeien

Onderhoud en advies voor uw Japanse tuin door experts


  • Japanse Tuin Onderhoud Advies
  • Japanse Tuin Onderhoud Bomen Beplanting
  • Japanse Tuin Onderhoud Bamboo Hek
  • Japanse Tuin Onderhoud Vijver Stenen

Het domein van de Daimyō in perfecte staat Nadat uw Japanse droomtuin is gerealiseerd, zou het voor ons een eer zijn om de tuin voor u te onderhouden. Een Japanse tuin is altijd in groei en zal door de jaren heen als het ware volwassen worden. Onderhoud uitgevoerd door hoveniers met vakkennis over de Japanse tuin is hierbij essentieel.

Onderhoud van de Japanse tuin vergt een andere aanpak dan de reguliere tuin. Zo vragen de vormbomen bijvoorbeeld een speciale behandeling die alleen door gespecialiseerde hoveniers kan worden uitgevoerd. Japanse dennen moeten elk jaar worden geplukt. Hiermee worden de dode naalden verwijderd. Regelmatig zal er aan de vorm moeten worden gewerkt om te voorkomen dat de bomen verwilderen. De reguliere hovenier heeft hier doorgaans onvoldoende ervaring mee. Yokoso Japanese Gardens zet zich graag voor u in.

De Daimyō hadden in het vroegere Japan grote kastelen met betoverende tuinen die tot in de kleinste details werden onderhouden door hun professionele hoveniers. Dit willen wij graag vertalen naar onze moderne wereld. De traditionele Japanse tuinen van vandaag de dag moeten immers net zo goed worden onderhouden. De staat van de tuin moet altijd perfect aansluiten bij de wensen van onze klant, onze Daimyō.

Advies op maat U kunt Yokoso Japanese Gardens altijd benaderen voor een gedegen tuinadvies. Wij staan in nauw contact met verscheidene Japanse leveranciers en adviseurs. Met dit bijzonder brede netwerk tot uw beschikking bent u voor advies omtrent de Japanse tuin bij Yokoso Japanese Gardens aan het juiste adres.

Het Yokoso Onderhoudscontract Voor het onderhouden van Japanse tuinen werkt Yokoso Japanese Gardens met een zo geheten onderhoudscontract. Meer informatie vindt u onder ‘Onderhoudscontract‘.

#YokosoJapaneseGardens #YokosoGardens #JapanseTuin #Snoeien #TuinSnoeien #Onderhoud #Tuinonderhoud #Contract #Onderhoudscontract