stenen,siersteen,sierstenen,tuinstenen,stenen tuin,tuin steen,rotsen,zen tuin,grote stenen,stenen voor tuin


Verzending vanuit Boskoop, Nederland Verzending vanuit Boskoop, Nederland Gratis professioneel advies Gratis professioneel advies Grootste authentieke collectie buiten Japan Grootste authentieke collectie buiten Japan
Weergave

Japanse Rotsen & Stenen ▸ Bekijk onze Catalogus


  • siersteen
  • zen tuin
  • grote stenen

De Plaatsing van Stenen - Het Begin van de Traditionele Japanse Tuin
Het eerste handboek voor de Japanse tuin, de Sakuteiki, omschrijft het aanleggen van tuinen als: Ishi wo taten koto (石を立てん事). Dit betekent het rechtop plaatsen van stenen, wat de belangrijke rol van deze elementen binnen de Japanse tuin sterk benadrukt.

Het correct toepassen van tuinstenen, Niwaishi(庭石) in het Japans, vormt de basis van praktisch elke Japanse tuin. De plaatsing van stenen en rotsen wordt vrijwel altijd als eerste bepaald, waarna de tuin gevormd wordt samen met alle elementen er omheen. Hierdoor staan stenen en rotsen ook wel bekend als de Kikotsu (気骨), oftewel ruggengraat, van de Japanse tuin.

Een authentieke Japanse tuin dient een bepaalde natuurlijke essentie na te bootsen. Stenen en rotsen zijn een significant onderdeel van dit principe aangezien het pure elementen betreft, rechtstreeks uit de natuur afkomstig.

Authentieke Japanse Stenen en Rotsen te Koop
Ons Japanse tuincentrum is uniek buiten Japan en wij nodigen u graag uit om ons te bezoeken! We hebben een ruim assortiment originele Japanse ornamenten, stenen, decoraties en beplanting. Yokoso Japanese Gardens is de perfecte plek om de ideale authentieke Japanse stenen en rotsen te vinden voor uw Japanse tuin. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen als u vragen heeft of als u een afspraak wil maken.

Catalogus
 

Ornamenten & Decoratie - Gerelateerd

Japanse Stenen Pagode
Japanse Stukubai
Japanse Stenen Brug
Japanse Stapstenen
 


Contact Yokoso Japanese Gardens

Door dit formulier te versturen gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Privacy Disclaimer
Formulier Versturen