vensterbank decoratie, japanse artifacten, antiek japans, japanse objecten, japans keramiek

Japans Antiek & Verzamelobjecten – Informatie


  • japanse objecten
  •   japans keramiek
  • japanse artifacten
  • japanse artifacten
  • japanse objecten
  • japanse artifacten

De Rijke Geschiedenis van Japanse Kunsten en Ambachten
Japan heeft één van de meest intrigerende historische achtergronden van welk land dan ook ter wereld. Neem de Edo periode als voorbeeld. Tijdens het tijdperk van de Samurai was het land afgesloten van de rest van de wereld. Niemand mocht erin of eruit. Voor deze tijd werd de Japanse cultuur zeer beïnvloed door andere Aziatische landen, met name China. Maar tijdens de Edo periode en zeker tijdens de daaropvolgende Meiji periode heeft Japan zich echt ontwikkeld tot een van de uniekste samenlevingen ter wereld.

Een groot onderdeel van de unieke Japanese cultuur is de rijke variatie aan kunsten en ambachten die ieder beschikken over ongeëvenaarde esthetische waarden. Bonsai, Ikebana, Origami, Ukiyo-e en de lijst gaat door. Japanse ambachtslieden en kunstenaars staan over de hele wereld bekend om hun fantastische reputatie waarin professionaliteit en authenticiteit centraal staan. Wonderschoon schilderwerk, uitgebreide graveerkunst en gedetailleerd metaalwerk zijn slechts een aantal gebieden waarin de Japanse mensen excelleren.

Yokoso Japanese Gardens heeft een grote collectie aan met gedegen kennis geselecteerde antieke stukken direct geïmporteerd uit Japan. De authentieke verzamelobjecten zijn verkregen dankzij ons brede netwerk van Japanse leveranciers en adviseurs. Sommige stukken kunnen worden beschouwd als een verlengstuk van de Japanse tuin. Andere stukken zijn voornamelijk te gebruiken binnenshuis. Denk hierbij aan bronzen beelden, metalen lantaarns, vazen, Hibachi en houten sculpturen.

Catalogus


#YokosoJapaneseGardens #YokosoGardens #JapanseTuin #Snoeien #TuinSnoeien #Onderhoud #Tuinonderhoud #Contract #Onderhoudscontract