tuinontwerp, ontwerp japanse tuin, tuinarchitect, japanse hoveniers, japans steen

Yokoso Japanese Gardens Partners & Sponsors

Dit is de Partners en sponsors pagina. Hier vindt u de partners en sponsors waarmee Yokoso Japanese Gardens samenwerkt aan projecten in heel Europa. Stuur ons een e-mail als u geinteresseerd bent om met uw bedrijf of organisatie op deze pagina te verschijnen. Arigato gozaimasu!


Bonsaiplaza - Gespecialiseerd in bonsai, bonsai-gereedschappen, bonsai boeken, bonsai schalen en aanverwante artikelen. Daarnaast importeren wij voor u speciale bonsai en tuinbomen, op verzoek, vanuit Japan en andere landen.


Van Hier tot Tokio - Samurai armor (Yoroi) en artefacten, boeddhistische beelden en artefacten, vazen en objecten, brons, cloisonné, keramiek, lakwerk, meubels, schermen, rollen, schilderijen en boeken, Ikebana en stenen tuinobjecten, theeartikelen, Ikebana & diversen.


De Koninklijke Vereniging van Vrienden der Aziatische Kunst - Opgericht in 1918 met het doel grotere bekendheid te geven aan Aziatische Kunst, de belangstelling ervoor te stimuleren en de wetenschapsbeoefening op dit gebied te bevorderen.


Bonsai Focus - Het internationale magazine voor beginners en experts. Met informatieve reportages en overweldigende foto’s biedt Bonsai Focus magazine, elke twee maanden, bijzondere bonsai om van te watertanden, fantastische stileringen door beroemde Masters, educative technieken en handige onderhoudstips.


Bonsai Association Belgium - Maandelijkse vergaderingen, Demonstraties, een lezing of een workshop door internationale bonsai-professionals. Ieder jaar houden we een veiling waar zowel ervaren leden alsook de beginnende bonsai liefhebber hun gading vinden.


Met één krachtig platform heb je alles onder één dak om fysieke en online betalingen te accepteren. Eenvoudig. Intuïtief. Elegant. myPOS biedt geïntegreerde en betaalbare betaaloplossingen, die de manier veranderen waarop bedrijven kaartbetalingen op alle kanalen accepteren - aan het loket, online en via mobiele apparaten.

 

Meer van Yokoso

Japanse Tuin Trophy 2023 Video

In deze video kunt de Japanse tuin zien de we ter demonstratie hebben gebouwd op The Trophy Bonsai Show 2023 in België.

The Yokoso Japanese Gardens Newsletter

Meldt u aan voor de maandelijkse Yokoso Nieuwsbrief voor de laatste updates omtrent Japanse tuinen en architectuur.

Japanse Tuinprojecten en Ontwerpen

Een impressie van ons werk - Verhalen en hoge resolutie afbeeldingen om u een beeld te geven van een selectie van onze voltooide Japanse tuinprojecten en ontwerpen.