Koop Aoishi Steen, Japanse Siersteen te koop, Authentieke Japanse Stenen, Keien en Rotsen te Koop

Zoeken
Aoishi Steen, Japanse Siersteen
  • Aoishi Steen, Japanse Siersteen - YO06010399
  • Aoishi Steen, Japanse Siersteen - YO06010399
  • Aoishi Steen, Japanse Siersteen - YO06010399
  • Aoishi Steen, Japanse Siersteen - YO06010399
  • Aoishi Steen, Japanse Siersteen - YO06010399

Item omschrijving - YO06010399
Aoishi Steen, Japanse Siersteen - Het eerste handboek voor de Japanse tuin, de Sakuteiki, omschrijft het aanleggen van tuinen als: Ishi wo taten koto (石を立てん事). Dit betekent het rechtop plaatsen van stenen, wat de belangrijke rol van deze elementen binnen de Japanse tuin sterk benadrukt.

Het correct toepassen van tuinstenen, Niwaishi(庭石) in het Japans, vormt de basis van praktisch elke Japanse tuin. De plaatsing van stenen en rotsen wordt vrijwel altijd als eerste bepaald, waarna de tuin gevormd wordt samen met alle elementen er omheen. Hierdoor staan stenen en rotsen ook wel bekend als de Kikotsu (気骨), oftewel ruggengraat, van de Japanse tuin.

Een authentieke Japanse tuin dient een bepaalde natuurlijke essentie na te bootsen. Stenen en rotsen zijn een significant onderdeel van dit principe aangezien het pure elementen betreft, rechtstreeks uit de natuur afkomstig.

Aoishi is Japans voor blauwgroene steen, een duidelijke verwijzing naar de herkenbare kleur van de steensoort. Deze typische verkleuring wordt veroorzaakt door een significante hoeveelheid koper en/of zwavel in de steen.

Stenen met een groenachtige kleur worden vaak toegepast in de Japanse tuin met een goede reden. Stenen worden traditioneel gezien als een representatie van natuurlijke heuvels en bergen. De meeste heuvels en bergens in Japan zijn dicht begroeid, waardoor ze voor het grootste deel groen van kleur zijn. Dit geeft Aoishi stenen een extra symbolische laag.

Specificaties
• Herkomst: Nagoya, Aichi prefectuur, Japan
• Materiaal: Aoishi steen (青石)

Model en afmetingen

Model: Breed: Diep: Hoog: Prijs:
YO06010399 45 cm 58 cm 28 cm € 275.00

EUR: 275.00  ≈  EUR:  275.00


Vraag om Advies Direct Bestellen In Shopping Cart ?

#AoishiSteen #JapanseSiersteen #JapanseSteen #JapanseTuinsteen #JapanseTuinrots #JapanseRotstuinSteen #KaresansuiSteen #KaresansuiRots #NiwaIshi #Zenkishiki #Shitennouseki #Doujiseki #NanatsuIshi #SuteIshi #Ishigumi #Iwagumi #KazariIshi #MiddelgroteSteen #Nagoya #AoishiSteen Copy

 

Check out our Discount Corner for great bargains Bekijk onze 'Discount Corner' voor scherpe aanbiedingen
-20%
Set Marui Kurama Tobi-ishi, Japanse Stapstenen - YO05010064
-20%
Enchu Chozubachi, Japanse Tsukubai Waterornament - YO03010052
-10%
Mikage Ishibashi, Stenen Brug - YO04020009