tuinontwerp, ontwerp japanse tuin, tuinarchitect, japanse hoveniers, japans steen

Certificaat van Echtheid

Geachte klant. U bent in het bezit van een authentiek, antiek en waarschijnlijk waardevol Japans object of staat op het punt een dergelijk object aan te kopen. De waarde van antieke objecten zal de komende jaren alleen maar toenemen en het is dan ook zeer belangrijk het object te laten taxeren en de werkelijke waarde vast te laten stellen. Vervolgens is het belangrijk dat u het object laat verzekeren tegen schade, diefstal of verlies. Uw verzekeraar zal hiervoor naar waarschijnlijkheid vragen om een zogenaamd COA. in het Nederlands een Certificaat van Echtheid.

Traject van taxatie
Onze specialisten kunnen het traject van taxatie voor u verzorgen en vastleggen in een Certificaat van Echtheid. In dit document wordt een aantal belangrijke zaken opgenomen waaronder het type object, de marktwaarde, de leeftijd, de afmetingen, een uniek objectnummer, de huidige eigenaar, etc. Aan het object wordt ook een aantal afbeeldingen gekoppeld. Alles bij elkaar een compleet overzicht van het object inclusief een correcte waardebepaling.

Uw object verkopen
Het kan om welke reden dan ook voorkomen dat u besluit uw object te verkopen. Of, het object is in uw bezit gekomen bij wijze van een gift of deel van een erfenis en u besluit het object te willen verkopen. Wanneer deze situatie zich voordoet zouden wij het zeer op prijs stellen als u ons, Yokoso Japanese Gardens, de gelegenheid geeft het object als eerste partij te mogen aan- of terugkopen. Dit om er voor te zorgen dat de objecten bewaard blijvenvoor het nageslacht en om te voorkomen dat waardevolle objecten welke deel uitmaken van het Japanse erfgoed verloren zouden gaan. Wij zullen er vervolgens ons uiterste best voor doen een nieuwe passende eigenaar te vinden voor het object. Het Certificaat van Echtheid kan hierbij een belangrijke rol spelen.

Grootste Japanse tuincentrum
Yokoso Japanese Gardens is een specialist met de grootste collectie authentieke antieke Japanse ornamenten, stenen lantaarns, tsukubai, rotsen en andere tuingerelateerde decoratieve voorwerpen. Wij zijn het grootste Japanse tuincentrum buiten Japan. Als u in het bezit bent van Japanse ornamenten, lantaarns, tsukubai, enz. waarvan u de werkelijke waarde zou willen weten, neem dan contact op met een van onze specialisten voor een taxatierapport en een Certificaat van Echtheid. Gebruik ons contactformulier voor meer informatie.

Certificaat van Echtheid
Max 10 foto's, algemeen en details.
Certificaat van Echtheid document.
Hardcopy en PDF versie van het document.
Vergoeding: 10% taxatiewaarde van object.
Exclusief reis en verblijfskosten.

 

Meer van Yokoso

Japanse Tuin Trophy 2023 Video

In deze video kunt de Japanse tuin zien de we ter demonstratie hebben gebouwd op The Trophy Bonsai Show 2023 in Belgiƫ.

The Yokoso Japanese Gardens Newsletter

Meldt u aan voor de maandelijkse Yokoso Nieuwsbrief voor de laatste updates omtrent Japanse tuinen en architectuur.

Japanse Tuinprojecten en Ontwerpen

Een impressie van ons werk - Verhalen en hoge resolutie afbeeldingen om u een beeld te geven van een selectie van onze voltooide Japanse tuinprojecten en ontwerpen.