Filter Zoeken

Benikamo Steen, Japanse Siersteen


  • Benikamo Steen, Japanse Siersteen - YO06010377
  • Benikamo Steen, Japanse Siersteen - YO06010377
  • Benikamo Steen, Japanse Siersteen - YO06010377
  • Benikamo Steen, Japanse Siersteen - YO06010377

Item omschrijving - YO06010377
Het eerste handboek voor de Japanse tuin, de Sakuteiki, omschrijft het aanleggen van tuinen als: Ishi wo taten koto (石を立てん事). Dit betekent het rechtop plaatsen van stenen, wat de belangrijke rol van deze elementen binnen de Japanse tuin sterk benadrukt.

Het correct toepassen van tuinstenen, Niwaishi(庭石) in het Japans, vormt de basis van praktisch elke Japanse tuin. De plaatsing van stenen en rotsen wordt vrijwel altijd als eerste bepaald, waarna de tuin gevormd wordt samen met alle elementen er omheen. Hierdoor staan stenen en rotsen ook wel bekend als de Kikotsu (気骨), oftewel ruggengraat, van de Japanse tuin.

Een authentieke Japanse tuin dient een bepaalde natuurlijke essentie na te bootsen. Stenen en rotsen zijn een significant onderdeel van dit principe aangezien het pure elementen betreft, rechtstreeks uit de natuur afkomstig.

Benikamo is een speciale steensoort die regelmatig wordt toegepast in de Japanse tuin. Deze stenen staan bekend om hun herkenbare rode kleur en komen van oorsprong uit de Kamo rivier die door Kyoto stroomt. De naam Benikamo steen betekent letterlijk: Karmozijnrode steen uit de Kamo rivier.

Naast hun rol binnen de Japanse tuin, zijn Benikamo stenen ook erg gewild als Suiseki.

Specificaties
• Herkomst: Kyoto, Kyoto prefectuur, Japan
• Materiaal: Benikamo Steen (紅加茂石)

Model en afmeting     |      Toon extra info...

Model: Breed: Diep: Hoog: Prijs:
YO06010377 135 cm 157 cm 70 cm € 4800.00

EUR: 4800.00  ⇒  EUR:  4800.00


Vraag om Advies Direct Bestellen In Shopping Cart

Hoe kunt u een bestelling plaatsen?
Bedankt voor uw bezoek aan onze online catalogus voor bedrijven en particulieren. U kunt dit artikel direct bestellen door gebruik te maken van de oranje knop hierboven en het formulier in te vullen. Als u geïnteresseerd bent in het bestellen van meerdere artikelen kunt u ze toevoegen aan uw Shopping Cart. Als u uw selectie heeft gemaakt kunt u het formulier onder het overzicht invullen. Wanneer wij uw informatie hebben ontvangen, zullen wij de verzendkosten voor u berekenen. Dit is een noodzakelijke stap aangezien onze producten erg variëren in grootte en gewicht.

Als u de verzendkosten accepteert, zullen wij een factuur voor u maken met daarin alle details van de bestelling en betaalinstructies. Betalingen kunnen worden gedaan door middel van een bankoverschrijving, iDEAL, creditcard en Google Pay. Nadat wij uw betaling hebben ontvangen zullen wij de bestelling voorbereiden op transport en u goed op de hoogte houden tijdens het gehele proces.

Discount Corner
-15%
Koi Beeld, Japans Keramisch Ornament - YO07010040
-20%
Rankan, Japanse Stenen Brugpaal - YO07010138
-20%
Izutsu, Japanse Stenen Waterput - YO07010014