Filter Zoeken

Bronzen Tsuru Kraanvogel Beelden, Set van Twee


  • Bronzen Tsuru Kraanvogel Beelden, Set van Twee - YO23010094
  • Bronzen Tsuru Kraanvogel Beelden, Set van Twee - YO23010094
  • Bronzen Tsuru Kraanvogel Beelden, Set van Twee - YO23010094
  • Bronzen Tsuru Kraanvogel Beelden, Set van Twee - YO23010094

Item omschrijving - YO23010094
Kraanvogels, Tsuru (鶴) in het Japans, komen veelvuldig voor in de Japanse en Chinese filosofie. Door grote delen van Azie is het dier een symbool van geluk en eeuwige jeugd. In Japan in het bijzonder wordt de kraanvogel beschouwd als een mythisch wezen, net zoals bijvoorbeeld de schildpad of de draak.

Deze zeer mooie gedetailleerde bronzen beelden zijn te verkrijgen in een set van twee. De pootjes zitten vast door middel van schroefjes en kunnen dus ook losgemaakt worden.

Wij bij Yokoso Japanese Gardens werken nauw samen met de beste Japanse antiquairs die het land te bieden heeft. Dankzij dit constant groeiende netwerk zijn wij in staat om het meest unieke Japanse antiek in onze collectie aan te bieden.

Specificaties
• Herkomst: Nagoya, Aichi prefectuur
• Materiaal: Brons
• Leeftijd: Meiji-Taishō Periode

Verzend- en Betaalinformatie
Wilt u een bestelling bij ons plaatsen? Dan berekenen wij graag de transportkosten voor u. Dit is een noodzakelijke stap aangezien onze producten erg variëren in grootte en gewicht. Als u de transportkosten accepteert, maken wij een factuur voor u met daarin alle details van de bestelling. Betalingen kunnen worden verricht door middel van een bankoverschrijving, iDEAL, creditcard en Google Pay. Nadat uw betaling is ontvangen zullen wij de bestelling voorbereiden op transport terwijl wij u goed op de hoogte houden tijdens het gehele proces.

Certificate of Authenticity
Alle antieke Japanse stukken kunnen worden voorzien van een gratis digitaal echtheidscertificaat. Dit document geeft een gedetailleerd overzicht van de eigenschappen als de leeftijd, herkomst, materiaal, dimensies en de vastgestelde waarde. Alle informatie op dit certificaat is geverifieerd door meerdere specialisten en onze Japanse partners om zo de authenticiteit te waarborgen.

Model en afmeting     |      Toon extra info...

Model: Breed: Diep: Hoog: Prijs:
YO23010094 17 cm 42 cm 73 cm € Item is Verkocht

EUR: 925.00  ⇒  EUR:  Item is Verkocht

Discount Corner
-15%
Deense Siersteen - YO06020014
-15%
Deense Siersteen - YO06020014
-20%
Rankan, Japanse Stenen Brugpaal - YO07010138