Zoek Producten

Gojūnotō, Antieke Metalen Pagode


  • Gojūnotō, Antieke Metalen Pagode - YO23010098
  • Gojūnotō, Antieke Metalen Pagode - YO23010098
  • Gojūnotō, Antieke Metalen Pagode - YO23010098
  • Gojūnotō, Antieke Metalen Pagode - YO23010098

Item omschrijving - YO23010098
Dit is een zeer mooi gedetailleerde kleinere metalen versie van een Pagode gebouw. Pagodes, Tō (塔) in het Japans, zijn ontstaan in het vroegere India vanuit waar het fenomeen zich verspreidde over andere delen van de Aziatische wereld. Vandaag de dag is de Pagode onlosmakelijk verbonden met de traditionele Chinese en Japanse architectuur. De hoge Pagodes symboliseren de heilige bergen uit legendes en volksverhalen. Op de bovenste verdieping van de Pagode werden meestal alle waardevolle schatten, juwelen en artefacten veilig bewaard.

De naam Gojūnotō (五重塔) verwijst naar het aantal verdiepingen van deze pagoda. Vrij vertaald uit het Japans betekent het: pagode met vijf verdiepingen.

Wij bij Yokoso Japanese Gardens werken nauw samen met de beste Japanse antiquairs die het land te bieden heeft. Dankzij dit constant groeiende netwerk zijn wij in staat om het meest unieke Japanse antiek in onze collectie aan te bieden.

Specificaties
• Herkomst: Nagoya, Aichi prefectuur
• Materiaal: Brons-messing legering
• Leeftijd: Meiji Periode
• Conditie: Ondanks ouderdom, is deze Pagode in een zeer goede staat. Hij komt met vier kleine belletjes die opgehangen kunnen worden aan de hoeken van een van de daken.

Shipping info
Yokoso Japanese Gardens bezorgt wereldwijd van deur tot deur. De verzendkosten zijn sterk afhankelijk van de bezorglocatie en de grootte van de bestelling. Tijdens het plaatsen van uw bestelling zouden wij u graag willen vragen om uw adres te specificeren. We zullen u dan zo spoedig mogelijk voorzien van een gedetailleerde offerte van de totale kosten. Het staat u volledig vrij om hierna te bepalen of u uw bestelling wilt doorzetten.

Model en afmeting     | Toon extra info...

Model: Breed: Diep: Hoog: Prijs:
YO23010098 47 cm 47 cm 153 cm Eur Item is Verkocht

Item is Verkocht

Discount Corner
-20%
Tora-zō, Japans Antiek Tijgerstandbeeld - YO07010101
-15%
Benikamo Steen, Japanse Siersteen - YO06010197
-10%
Kurama Steen, Japanse Siersteen - YO06010157