Filter Zoeken

Hasu Tsuridōrō, Japanse Antieke Metalen Lantaarn


  • Hasu Tsuridōrō, Japanse Antieke Metalen Lantaarn - YO23010034
  • Hasu Tsuridōrō, Japanse Antieke Metalen Lantaarn - YO23010034
  • Hasu Tsuridōrō, Japanse Antieke Metalen Lantaarn - YO23010034
  • Hasu Tsuridōrō, Japanse Antieke Metalen Lantaarn - YO23010034
  • Hasu Tsuridōrō, Japanse Antieke Metalen Lantaarn - YO23010034

Item omschrijving - YO23010034
In Japan zien mensen een metalen lantaarn als heilige lichtbron. Ze worden hierdoor vaak gebruikt bij Boeddhistische tempels of Shinto schrijnen. Maar ook bij mensen thuis, in de tuin of zelfs binnen, zorgt een authentieke metalen lantaarn voor veel sfeer. De verlichting in de lantaarn kan op meerdere manieren worden geregeld, zoals bijvoorbeeld met een kaars. Het is gebruikelijk om de lantaarn op te hangen. De naam in het Japans is dan ook Tsuridōrō (釣り灯籠), wat hangende lantaarn betekent. Uiteraard is de lantaarn ook meer dan geschikt om neergezet te worden. Een Tsuridōrō is dus een uniek multifunctioneel ornament met verschillende variatiemogelijkheden.

Deze specifieke Tsuridōrō heeft met zijn gedetailleerde graveringen een zeer authentieke uitstraling. Daarnaast heeft de Kasa (傘) oftewel de umbrella van de lantaarn veel weg van een lotus. Hier komt de naam Hasu (蓮) vandaan, wat het Japanse woord is voor lotus.

Specificaties
• Herkomst: Nagoya, Aichi prefectuur
• Materiaal: Gietijzer
• Leeftijd: Shōwa Periode
• Conditie: Uitstekend

Verzend- en Betaalinformatie
Wilt u een bestelling bij ons plaatsen? Dan berekenen wij graag de transportkosten voor u. Dit is een noodzakelijke stap aangezien onze producten erg variëren in grootte en gewicht. Als u de transportkosten accepteert, maken wij een factuur voor u met daarin alle details van de bestelling. Betalingen kunnen worden verricht door middel van een bankoverschrijving, iDEAL, creditcard en Google Pay. Nadat uw betaling is ontvangen zullen wij de bestelling voorbereiden op transport terwijl wij u goed op de hoogte houden tijdens het gehele proces.

Certificate of Authenticity
Alle antieke Japanse stukken kunnen worden voorzien van een gratis digitaal echtheidscertificaat. Dit document geeft een gedetailleerd overzicht van de eigenschappen als de leeftijd, herkomst, materiaal, dimensies en de vastgestelde waarde. Alle informatie op dit certificaat is geverifieerd door meerdere specialisten en onze Japanse partners om zo de authenticiteit te waarborgen.

Model en afmeting     | Toon extra info...

Model: Breed: Diep: Hoog: Prijs:
YO23010034 25 cm 25 cm 34 cm € Item is Verkocht

EUR: 750.00  ⇒  EUR:  Item is Verkocht

Discount Corner
-15%
Benikamo Steen, Japanse Siersteen - YO06010185
-20%
Tora-zō, Japans Antiek Tijgerstandbeeld - YO07010101
-20%
Sagan Zandsteen, Japanse Siersteen - YO06010220