te koop, kopen, tanuki, japans keramisch beeld, bakedanuki, japanse wasbeerhond, shinto beeld, japans mythisch wezen, keramisch tuinornament, japans decoratief beeldje, mythisch wasbeer beeldje, japans tuinbeeldje, japans antiek, nagoya, keramiek, showa periode

Zoeken
Hibachi Tanuki, Traditionele Japanse Vuurpot
  • Hibachi Tanuki, Traditionele Japanse Vuurpot - YO07010042
  • Hibachi Tanuki, Traditionele Japanse Vuurpot - YO07010042
  • Hibachi Tanuki, Traditionele Japanse Vuurpot - YO07010042
  • Hibachi Tanuki, Traditionele Japanse Vuurpot - YO07010042
  • Hibachi Tanuki, Traditionele Japanse Vuurpot - YO07010042

Item omschrijving - YO07010042
Hibachi Tanuki, Traditionele Japanse Vuurpot - Een Hibachi (火鉢) is een traditionele Japanse vuurpot. Het bestaat uit een ronde, cilindrische of doosvormige container met een open bovenzijde. De Hibachi is bekleed met een hittebestendig materiaal en ontworpen om brandende houtskool te bevatten. Deze prachtige Hibachi is gemaakt van eersteklas porselein en heeft rijke, levendige kleuren.

Naast de rol van vuurkorf, is deze Hibachi bijzonder multifunctioneel. Hij kan bijvoorbeeld worden gebruikt als watervat voor de bevochtiging van Bonsai of andere bomen en planten. Ook kan de Hibachi worden gebruikt als zeer indrukwekkende bloempot. Daarnaast kan de Hibachi dienen als een kleine vijver. Vaak wordt de Hibachi dan bewoond door goudvissen en versierd met mooie waterplannen zoals de lotus. Deze betoverende opstelling is vaak te zien in kleine tuinen en op verandas in Kyoto. Als laatste kan de Hibachi worden gebruikt om wierookstokjes in te steken, een zeer gebruikelijk ritueel in Japan.

Dit is een heel bijzondere Hibachi omdat het de vorm heeft van een Tanuki, oftewel een Japanse wasbeerhond. Deze vorm is zeer uniek en komt maar zelden voor.

Specificaties
• Herkomst: Nagoya, Aichi prefectuur, Japan
• Materiaal: Keramiek
• Leeftijd: Shōwa periode

Model en afmetingen

Model: Breed: Diep: Hoog: Prijs:
YO07010042 37 cm 45 cm 33 cm € 675.00

EUR: 675.00  ≈  EUR:  Item is Verkocht#Tanuki #JapansKeramischBeeld #Bakedanuki #JapanseWasbeerhond #ShintoBeeld #JapansMythischWezen #KeramischTuinornament #JapansDecoratiefBeeldje #MythischWasbeerBeeldje #JapansTuinbeeldje #JapansAntiek #Nagoya #Keramiek #ShowaPeriode Copy

 

Check out our Discount Corner for great bargains Bekijk onze 'Discount Corner' voor scherpe aanbiedingen
-20%
Kimachi Steen, Japanse Siersteen - YO06010157
-10%
Ginkaku-ji Chozubachi, Japanse Tsukubai Waterornament - YO03010191
-20%
Shikoku Chozubachi, Japanse Tsukubai Waterornament - YO03010231