Filter Zoeken

Hibachi, Traditionele Japanse Vuurpot


  • Hibachi, Traditionele Japanse Vuurpot - YO07010070
  • Hibachi, Traditionele Japanse Vuurpot - YO07010070
  • Hibachi, Traditionele Japanse Vuurpot - YO07010070
  • Hibachi, Traditionele Japanse Vuurpot - YO07010070

Item omschrijving - YO07010070
Een Hibachi (火鉢) is een traditionele Japanse vuurpot. Het bestaat uit een ronde, cilindrische of doosvormige container met een open bovenzijde. De Hibachi is bekleed met een hittebestendig materiaal en ontworpen om brandende houtskool te bevatten. Deze prachtige Hibachi is gemaakt van eersteklas porselein en heeft rijke, levendige kleuren.

Naast de rol van vuurkorf, is deze Hibachi bijzonder multifunctioneel. Hij kan bijvoorbeeld worden gebruikt als watervat voor de bevochtiging van Bonsai of andere bomen en planten. Ook kan de Hibachi worden gebruikt als zeer indrukwekkende bloempot. Daarnaast kan de Hibachi dienen als een kleine vijver. Vaak wordt de Hibachi dan bewoond door goudvissen en versierd met mooie waterplannen zoals de lotus. Deze betoverende opstelling is vaak te zien in kleine tuinen en op verandas in Kyoto. Als laatste kan de Hibachi worden gebruikt om wierookstokjes in te steken, een zeer gebruikelijk ritueel in Japan.

Deze specifieke Hibachi is te verkrijgen in een set van twee, drie, vier of vijf. Individuele verkoop ook mogelijk.

Specificaties
• Herkomst: Nagoya, Aichi prefectuur, Japan
• Materiaal: Porselein
• Leeftijd: Shōwa periode
• Diameter: 23 cm

Verzend- en Betaalinformatie
Wilt u een bestelling bij ons plaatsen? Dan berekenen wij graag de transportkosten voor u. Dit is een noodzakelijke stap aangezien onze producten erg variëren in grootte en gewicht. Als u de transportkosten accepteert, maken wij een factuur voor u met daarin alle details van de bestelling. Betalingen kunnen worden verricht door middel van een bankoverschrijving, iDEAL, creditcard en Google Pay. Nadat uw betaling is ontvangen zullen wij de bestelling voorbereiden op transport terwijl wij u goed op de hoogte houden tijdens het gehele proces.

Certificate of Authenticity
Alle antieke Japanse stukken kunnen worden voorzien van een gratis digitaal echtheidscertificaat. Dit document geeft een gedetailleerd overzicht van de eigenschappen als de leeftijd, herkomst, materiaal, dimensies en de vastgestelde waarde. Alle informatie op dit certificaat is geverifieerd door meerdere specialisten en onze Japanse partners om zo de authenticiteit te waarborgen.

Model en afmeting     | Toon extra info...

Model: Breed: Diep: Hoog: Prijs:
YO07010070 23 cm 23 cm 24 cm € 175.00

EUR: 175.00  ⇒  EUR:  175.00


Info Aanvragen Shopping CartDiscount Corner
-25%
Funsui Ryū no Zō, Waterfontein Drakenbeeld - YO23010114
-15%
Komainu Set, Antieke Japanse Shishi Leeuwen Standbeelden - YO07010117
-15%
Koi Beeld, Japans Keramisch Ornament - YO07010040