Filter Zoeken

Hibachi, Traditionele Japanse Vuurpot


  • Hibachi, Traditionele Japanse Vuurpot - YO07010073
  • Hibachi, Traditionele Japanse Vuurpot - YO07010073
  • Hibachi, Traditionele Japanse Vuurpot - YO07010073
  • Hibachi, Traditionele Japanse Vuurpot - YO07010073

Item omschrijving - YO07010073
Een Hibachi (火鉢) is een traditionele Japanse vuurpot. Het bestaat uit een ronde, cilindrische of doosvormige container met een open bovenzijde. De Hibachi is bekleed met een hittebestendig materiaal en ontworpen om brandende houtskool te bevatten. Deze prachtige Hibachi is gemaakt van eersteklas porselein en heeft rijke, levendige kleuren.

Naast de rol van vuurkorf, is deze Hibachi bijzonder multifunctioneel. Hij kan bijvoorbeeld worden gebruikt als watervat voor de bevochtiging van Bonsai of andere bomen en planten. Ook kan de Hibachi worden gebruikt als zeer indrukwekkende bloempot. Daarnaast kan de Hibachi dienen als een kleine vijver. Vaak wordt de Hibachi dan bewoond door goudvissen en versierd met mooie waterplannen zoals de lotus. Deze betoverende opstelling is vaak te zien in kleine tuinen en op verandas in Kyoto. Als laatste kan de Hibachi worden gebruikt om wierookstokjes in te steken, een zeer gebruikelijk ritueel in Japan.

Deze specifieke Hibachi is te verkrijgen in een set van twee, drie, vier of vijf. Individuele verkoop ook mogelijk.

Specificaties
• Herkomst: Nagoya, Aichi prefectuur, Japan
• Materiaal: Porselein
• Leeftijd: Shōwa periode
• Diameter: 23 cm

Model en afmeting     |      Toon extra info...

Model: Breed: Diep: Hoog: Prijs:
YO07010073 23 cm 23 cm 23 cm € 225.00

EUR: 225.00  ⇒  EUR:  225.00


Vraag om Advies Direct Bestellen In Shopping Cart

Hoe kunt u een bestelling plaatsen?
Bedankt voor uw bezoek aan onze online catalogus voor bedrijven en particulieren. U kunt dit artikel direct bestellen door gebruik te maken van de oranje knop hierboven en het formulier in te vullen. Als u geïnteresseerd bent in het bestellen van meerdere artikelen kunt u ze toevoegen aan uw Shopping Cart. Als u uw selectie heeft gemaakt kunt u het formulier onder het overzicht invullen. Wanneer wij uw informatie hebben ontvangen, zullen wij de verzendkosten voor u berekenen. Dit is een noodzakelijke stap aangezien onze producten erg variëren in grootte en gewicht.

Als u de verzendkosten accepteert, zullen wij een factuur voor u maken met daarin alle details van de bestelling en betaalinstructies. Betalingen kunnen worden gedaan door middel van een bankoverschrijving, iDEAL, creditcard en Google Pay. Nadat wij uw betaling hebben ontvangen zullen wij de bestelling voorbereiden op transport en u goed op de hoogte houden tijdens het gehele proces.

Discount Corner
-15%
Benikamo Steen, Japanse Siersteen - YO06010121
-20%
Sagan Zandsteen, Japanse Siersteen - YO06010220
-15%
Chinese Siersteen - YO06020005