Filter Zoeken

Ikkan Fuugetsu Ishidōhyō, Japanse Stenen Paal


  • Ikkan Fuugetsu Ishidōhyō, Japanse Stenen Paal - YO07010136
  • Ikkan Fuugetsu Ishidōhyō, Japanse Stenen Paal - YO07010136
  • Ikkan Fuugetsu Ishidōhyō, Japanse Stenen Paal - YO07010136
  • Ikkan Fuugetsu Ishidōhyō, Japanse Stenen Paal - YO07010136
  • Ikkan Fuugetsu Ishidōhyō, Japanse Stenen Paal - YO07010136

Item omschrijving - YO07010136
In Japan zijn op allerlei plekken decoratieve stenen palen te zien. Deze zogeheten Ishidōhyō (石道標) staan voor een klein deel in de grond en bevatten een gegrafeerde tekst die van boven naar beneden moeten worden gelezen. Deze tekst kan over verschillende dingen gaan. Het kan bijvoorbeeld de weg wijzen of een locatie aanduiden. Daarnaast komen poetische teksten ook regelmatig voor.

De tekst op deze Ishidōhyō leest als volgt: Ikkan Fuugetsu (一竿風月). Dit betekent vrij vertaald: Genieten van natuurlijke schoonheid met een vishengel in de hand. Dit is een metafoor voor het samensmelten met de natuur en het vergeten van lasten van het hectische leven.

Specificaties
• Herkomst: Nagoya, Aichi prefectuur, Japan
• Materiaal: Hirukawa Steen (蛭川石)
• Leeftijd: Meiji periode

Verzend- en Betaalinformatie
Wilt u een bestelling bij ons plaatsen? Dan berekenen wij graag de transportkosten voor u. Dit is een noodzakelijke stap aangezien onze producten erg variëren in grootte en gewicht. Als u de transportkosten accepteert, maken wij een factuur voor u met daarin alle details van de bestelling. Betalingen kunnen worden verricht door middel van een bankoverschrijving, iDEAL, creditcard en Google Pay. Nadat uw betaling is ontvangen zullen wij de bestelling voorbereiden op transport terwijl wij u goed op de hoogte houden tijdens het gehele proces.

Certificate of Authenticity
Alle antieke Japanse stukken kunnen worden voorzien van een gratis digitaal echtheidscertificaat. Dit document geeft een gedetailleerd overzicht van de eigenschappen als de leeftijd, herkomst, materiaal, dimensies en de vastgestelde waarde. Alle informatie op dit certificaat is geverifieerd door meerdere specialisten en onze Japanse partners om zo de authenticiteit te waarborgen.

Model en afmeting     | Toon extra info...

Model: Breed: Diep: Hoog: Prijs:
YO07010136 22 cm 22 cm 108 cm € Item is Verkocht

EUR: 2550.00  ⇒  EUR:  Item is Verkocht

Discount Corner
-15%
Deense Siersteen - YO06020014
-10%
Set Hirukawa Tobi-ishi, Japanse Stapstenen - YO05010068
-20%
Tora-zō, Japans Antiek Tijgerstandbeeld - YO07010101