Koop Italiaanse Siersteen te koop, Authentieke Japanse Stenen, Keien en Rotsen te Koop

Zoeken
Italiaanse Siersteen
  • Italiaanse Siersteen - YO06020022
  • Italiaanse Siersteen - YO06020022

Item omschrijving - YO06020022 Italiaanse Siersteen - Ishi wo taten koto (石を立てん事). Dit is hoe het aanleggen van Japanse tuinen wordt omschreven door de Sakuteiki, het oudste document over de Japanse tuin. De zin is oud Japans en betekent het zetten van stenen. De belangrijke rol van stenen en rotsen wordt hiermee sterk benadrukt.

Het correct toepassen van sierstenen, Niwaishi(庭石) in het Japans, vormt de basis van zo goed als elke Japanse tuin. Voordat de rest van de tuin kan worden aangelegd moeten de rotsen en stenen worden geplaatst. Wij noemen dit de backbone of Kikotsu (気骨) van de tuin.

Een authentieke Japanse tuin dient een bepaalde natuurlijke essentie na te bootsen. Hier spelen stenen en rotsen een significante rol, aangezien het elementen betreft, die rechtstreeks en onbewerkt uit de natuur afkomstig zijn.

Yokoso Japanse Gardens biedt naast authentieke Japanse sierstenen ook sierstenen van hoge kwaliteit uit andere landen aan. Ondanks dat deze stenen niet uit Japan komen, worden ze toch met veel aandacht geselecteerd voor gebruik in de traditionele Japanse tuin. Deze mooie Italiaanse siersteen is daar een zeer goed voorbeeld van.

Specificaties
• Herkomst: De Alpen, Italie

Model en afmetingen

Model: Breed: Diep: Hoog: Prijs:
YO06020022 60 cm 70 cm 30 cm € 800.00

EUR: 800.00  ≈  EUR:  800.00


Vraag om Advies Direct Bestellen Winkelwagen ?

#ItaliaanseSiersteen #JapanseSiersteen #JapanseSteen #JapanseTuinsteen #JapanseTuinrots #JapanseRotstuinSteen #KaresansuiSteen #KaresansuiRots #NiwaIshi #Zenkishiki #Shitennouseki #Doujiseki #NanatsuIshi #SuteIshi #Ishigumi #Iwagumi #KazariIshi #Italie Copy

 

Check out our Discount Corner for great bargains Bekijk onze 'Discount Corner' voor scherpe aanbiedingen
-20%
Tanuki, Japans Keramisch Beeld - YO23010069
-20%
Kimachi Steen Sanzonseki Set, Japanse Sierstenen - YO06010477
-10%
Mikage Ishibashi, Stenen Brug - YO04020009