Filter Zoeken

Japanse Antieke Metalen Lantaarn, Karekidoro


  • Japanse Antieke Metalen Lantaarn, Karekidoro - YO23010022
  • Japanse Antieke Metalen Lantaarn, Karekidoro - YO23010022
  • Japanse Antieke Metalen Lantaarn, Karekidoro - YO23010022
  • Japanse Antieke Metalen Lantaarn, Karekidoro - YO23010022
  • Japanse Antieke Metalen Lantaarn, Karekidoro - YO23010022

Item omschrijving - YO23010022
Karekidōrō (枯木灯籠) is Japans voor de lantaarn van dood hout. Deze naam is zeer geschikt aangezien dit precies is wat de lantaarn moet representeren, een stuk hout dat ooit onderdeel was van een levende boom dat nu wordt gebruikt als steunpilaar voor een lantaarn. Een Karekidōrō legt dus een zeer mooie verbinding tussen het natuurlijke en kunstmatige.

Deze antieke Karekidōrō is een uiterst uniek traditioneel ornament afkomstig uit Japan. Aan iedere tuin, Japans of Westers, zou deze lantaarn een waardevolle verrijking zijn voor de sfeer. De lantaarn leunt op de steunpilaar en is bevestigd met een moertje wat resulteert in een evenwichtig ogend geheel. Het licht kan zowel met een kaars als op een elektrische manier worden geregeld.

Specificaties
• Herkomst: Nagoya, Aichi prefectuur
• Materiaal: Gietijzer
• Leeftijd: Shōwa Periode
• Conditie: Uitstekend

Model en afmeting     |      Toon extra info...

Model: Breed: Diep: Hoog: Prijs:
YO23010022 31 cm 31 cm 67 cm € Item is Verkocht

EUR: 1250.00  ⇒  EUR:  Item is VerkochtHoe kunt u een bestelling plaatsen?
Bedankt voor uw bezoek aan onze online catalogus voor bedrijven en particulieren. U kunt dit artikel direct bestellen door gebruik te maken van de oranje knop hierboven en het formulier in te vullen. Als u geïnteresseerd bent in het bestellen van meerdere artikelen kunt u ze toevoegen aan uw Shopping Cart. Als u uw selectie heeft gemaakt kunt u het formulier onder het overzicht invullen. Wanneer wij uw informatie hebben ontvangen, zullen wij de verzendkosten voor u berekenen. Dit is een noodzakelijke stap aangezien onze producten erg variëren in grootte en gewicht.

Als u de verzendkosten accepteert, zullen wij een factuur voor u maken met daarin alle details van de bestelling en betaalinstructies. Betalingen kunnen worden gedaan door middel van een bankoverschrijving, iDEAL, creditcard en Google Pay. Nadat wij uw betaling hebben ontvangen zullen wij de bestelling voorbereiden op transport en u goed op de hoogte houden tijdens het gehele proces.

Discount Corner
-15%
Oosterijkse Siersteen - YO06020056
-15%
Deense Siersteen - YO06020014
-20%
Izutsu, Japanse Stenen Waterput - YO07010014