Filter Zoeken

Japanse Antieke Metalen Lantaarn, Karekidoro


  • Japanse Antieke Metalen Lantaarn, Karekidoro - YO23010022
  • Japanse Antieke Metalen Lantaarn, Karekidoro - YO23010022
  • Japanse Antieke Metalen Lantaarn, Karekidoro - YO23010022
  • Japanse Antieke Metalen Lantaarn, Karekidoro - YO23010022
  • Japanse Antieke Metalen Lantaarn, Karekidoro - YO23010022

Item omschrijving - YO23010022
Karekidōrō (枯木灯籠) is Japans voor de lantaarn van dood hout. Deze naam is zeer geschikt aangezien dit precies is wat de lantaarn moet representeren, een stuk hout dat ooit onderdeel was van een levende boom dat nu wordt gebruikt als steunpilaar voor een lantaarn. Een Karekidōrō legt dus een zeer mooie verbinding tussen het natuurlijke en kunstmatige.

Deze antieke Karekidōrō is een uiterst uniek traditioneel ornament afkomstig uit Japan. Aan iedere tuin, Japans of Westers, zou deze lantaarn een waardevolle verrijking zijn voor de sfeer. De lantaarn leunt op de steunpilaar en is bevestigd met een moertje wat resulteert in een evenwichtig ogend geheel. Het licht kan zowel met een kaars als op een elektrische manier worden geregeld.

Specificaties
• Herkomst: Nagoya, Aichi prefectuur
• Materiaal: Gietijzer
• Leeftijd: Shōwa Periode
• Conditie: Uitstekend

Verzend- en Betaalinformatie
Wilt u een bestelling bij ons plaatsen? Dan berekenen wij graag de transportkosten voor u. Dit is een noodzakelijke stap aangezien onze producten erg variëren in grootte en gewicht. Als u de transportkosten accepteert, maken wij een factuur voor u met daarin alle details van de bestelling. Betalingen kunnen worden verricht door middel van een bankoverschrijving, iDEAL, creditcard en Google Pay. Nadat uw betaling is ontvangen zullen wij de bestelling voorbereiden op transport terwijl wij u goed op de hoogte houden tijdens het gehele proces.

Certificate of Authenticity
Alle antieke Japanse stukken kunnen worden voorzien van een gratis digitaal echtheidscertificaat. Dit document geeft een gedetailleerd overzicht van de eigenschappen als de leeftijd, herkomst, materiaal, dimensies en de vastgestelde waarde. Alle informatie op dit certificaat is geverifieerd door meerdere specialisten en onze Japanse partners om zo de authenticiteit te waarborgen.

Model en afmeting     | Toon extra info...

Model: Breed: Diep: Hoog: Prijs:
YO23010022 31 cm 31 cm 67 cm € Item is Verkocht

EUR:  Item is Verkocht

Discount Corner
-10%
Ranma Suzaku, Antiek Japans Houtwerkpaneel - YO23010131
-15%
Koi Beeld, Japans Keramisch Ornament - YO07010040
-10%
Ranma Fushichō, Antiek Japans Houtwerkpaneel - YO23010129