Filter Zoeken

Kikkou Seki Steen, Japanse Siersteen


  • Kikkou Seki Steen, Japanse Siersteen - YO06010173
  • Kikkou Seki Steen, Japanse Siersteen - YO06010173
  • Kikkou Seki Steen, Japanse Siersteen - YO06010173
  • Kikkou Seki Steen, Japanse Siersteen - YO06010173
  • Kikkou Seki Steen, Japanse Siersteen - YO06010173

Item omschrijving - YO06010173
Het eerste handboek voor de Japanse tuin, de Sakuteiki, omschrijft het aanleggen van tuinen als: Ishi wo taten koto (石を立てん事). Dit betekent het rechtop plaatsen van stenen, wat de belangrijke rol van deze elementen binnen de Japanse tuin sterk benadrukt.

Het correct toepassen van tuinstenen, Niwaishi(庭石) in het Japans, vormt de basis van praktisch elke Japanse tuin. De plaatsing van stenen en rotsen wordt vrijwel altijd als eerste bepaald, waarna de tuin gevormd wordt samen met alle elementen er omheen. Hierdoor staan stenen en rotsen ook wel bekend als de Kikotsu (気骨), oftewel ruggengraat, van de Japanse tuin.

Een authentieke Japanse tuin dient een bepaalde natuurlijke essentie na te bootsen. Stenen en rotsen zijn een significant onderdeel van dit principe aangezien het pure elementen betreft, rechtstreeks uit de natuur afkomstig.

Kikkou Seki stenen (亀甲石) zijn beroemd door hun gebruik in de Japanse tuin. Ze staan bekend om de unieke patronen van barsten die op de steen te zien zijn. Kikkou is het Japanse woord voor het schild van een schildpad, iets waar de patronen op de steen grote gelijkenis mee hebben.

Specificaties
• Herkomst: Nagoya, Aichi prefectuur, Japan
• Materiaal: Kikkou Seki Steen (亀甲石)

Verzend- en Betaalinformatie
Wilt u een bestelling bij ons plaatsen? Dan berekenen wij graag de transportkosten voor u. Dit is een noodzakelijke stap aangezien onze producten erg variëren in grootte en gewicht. Als u de transportkosten accepteert, maken wij een factuur voor u met daarin alle details van de bestelling. Betalingen kunnen worden verricht door middel van een bankoverschrijving, iDEAL, creditcard en Google Pay. Nadat uw betaling is ontvangen zullen wij de bestelling voorbereiden op transport terwijl wij u goed op de hoogte houden tijdens het gehele proces.

Certificate of Authenticity
Alle antieke Japanse stukken kunnen worden voorzien van een gratis digitaal echtheidscertificaat. Dit document geeft een gedetailleerd overzicht van de eigenschappen als de leeftijd, herkomst, materiaal, dimensies en de vastgestelde waarde. Alle informatie op dit certificaat is geverifieerd door meerdere specialisten en onze Japanse partners om zo de authenticiteit te waarborgen.

Model en afmeting     | Toon extra info...

Model: Breed: Diep: Hoog: Prijs:
YO06010173 60 cm 70 cm 50 cm € 650.00

EUR: 650.00  ⇒  EUR:  650.00


Info Aanvragen Shopping CartDiscount Corner
-15%
Oosterijkse Siersteen - YO06020056
-10%
Ranma Suzaku, Antiek Japans Houtwerkpaneel - YO23010131
-10%
Ranma Suzaku, Antiek Japans Houtwerkpaneel - YO23010130