Koop Kiku Kusari-doi, Japanse Massief Koperen Regenketting te koop, Authentieke Japanse Regenkettingen, Koperen Kusari-doi te Koop

Zoeken
Kiku Kusari-doi, Japanse Massief Koperen Regenketting
  • Kiku Kusari-doi, Japanse Massief Koperen Regenketting - YO40010002
  • Kiku Kusari-doi, Japanse Massief Koperen Regenketting - YO40010002
  • Kiku Kusari-doi, Japanse Massief Koperen Regenketting - YO40010002
  • Kiku Kusari-doi, Japanse Massief Koperen Regenketting - YO40010002

Item omschrijving - YO40010002 Kiku Kusari-doi, Japanse Massief Koperen Regenketting - Als een aantrekkelijk en functioneel alternatief voor de gesloten regenpijpen, veel gezien in de westerse wereld, maakt Japan gebruik van regenkettingen genaamd Kusari-doi (鎖樋). De schoonheid van de Kusari-doi is dat het water van het dak transporteert naar de grond op een artistieke en elegante wijze. De cups vangen het water op en geven het als het ware door naar de volgende cup in de ketting tot het de grond bereikt. In tegenstelling tot de doffe regenpijp, maakt dit de Kusari-doi veel meer dan slechts een functioneel object. Het is een waar ornament dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook voor een ontspannend geluid zorgt. Bij zachte regen glinstert de Kusari-doi met het vallende water en geeft het een zacht druppelend geluid. Bij hevige regen worden individuele druppels vervangen door een ruisend waterstroom. In beide gevallen prikkelt de Kusari-doi de zintuigen op een unieke aangename manier.

De Kusari-doi kan gemakkelijk worden bevestigd aan de dakgoot van uw huis, schuur, overkapping en allerlei andere gebouwen. Het is gebruikelijk om onderaan de Kusari-doi iets te plaatsen dat het water kan opvangen. Denk hierbij aan een afvoer, een ton of een waterornament. De rimpels in het water veroorzaakt door de vallende druppels zorgen voor een extra rustgevend effect.

De vorm van de Kusari-doi cups wordt vaak gebaseerd op bloemen en andere elementen uit de natuur. De inspiratie voor de cups van deze specifieke Kusari-doi komt van de chrysant, oftewel Kiku (菊) in het Japans. Dit is de nationale bloem van Japan en tevens het symbool van de keizerlijke familie.

Specificaties
• Herkomst: Japan
• Gewicht: 3 Kg
• Maat van de cups: 90 x 80 mm
• Lengte: 2600 mm - 13 cups
• Materiaal: Massief Rood Koper
• Leeftijd: Nieuw product

Model en afmetingen

Model: Breed: Diep: Hoog: Prijs:
YO40010002 9 cm 9 cm 260 cm € 575.00

EUR: 575.00  ≈  EUR:  575.00


Vraag om Advies Direct Bestellen Winkelwagen ?

#KikuKusaridoi #KoperenRegenketting #JapanseRegenketting #KoperenChrysanten #JapanseDakgootKetting #BloemvormigeRegenketting #DakKetting #ZenRegenOrnament #MassiefRoodKoper Copy

 

Check out our Discount Corner for great bargains Bekijk onze 'Discount Corner' voor scherpe aanbiedingen
-15%
Shikoku Yamadoro, Japanse Stenen Lantaarn - YO01010297
-15%
Yoshino Gata Ishidoro, Japanse Stenen Lantaarn - YO01010256
-15%
Oribe Gata Ishidoro, Japanse Stenen Lantaarn - YO01010137