Zoek in Shop

Michikaze Gata Ishidōrō, Granieten Miniatuur Lantaarn


  • Michikaze Gata Ishidōrō, Granieten Miniatuur Lantaarn - YO23020002
  • Michikaze Gata Ishidōrō, Granieten Miniatuur Lantaarn - YO23020002
  • Michikaze Gata Ishidōrō, Granieten Miniatuur Lantaarn - YO23020002
  • Michikaze Gata Ishidōrō, Granieten Miniatuur Lantaarn - YO23020002

Item omschrijving - YO23020002
Zeer mooie stenen miniatuur lantaarn. Dit ornament is gemaakt van puur groen graniet van de hoogste kwaliteit en bevat indrukwekkende details die met de hand zijn gegraveerd. De authentieke uitstraling van deze miniatuur lantaarn maakt het een goede toevoeging op ieders interieur of Bonsai display in het bijzonder.

De Michikaze Gata Ishidōrō (道風型石灯籠) is te herkennen aan de hoeveelheid horizontale strepen die op de lantaarn te zien zijn. Michikaze is Japans voor de wind van de weg. De met de hand gegraveerde details zorgen ervoor dat dit miniatuur ornament een perfecte replica is van de grotere versie van de Michikaze Gata Ishidōrō.

Specificaties
• Herkomst: China
• Materiaal: Groen graniet
• Leeftijd: Replica

Verzend- en Betaalinformatie
Wilt u een bestelling bij ons plaatsen? Dan berekenen wij graag de transportkosten voor u. Dit is een noodzakelijke stap aangezien onze producten erg variëren in grootte en gewicht. Als u de transportkosten accepteert, maken wij een factuur voor u met daarin alle details van de bestelling. Betalingen kunnen worden verricht door middel van een bankoverschrijving, iDEAL, creditcard en Google Pay. Nadat uw betaling is ontvangen zullen wij de bestelling voorbereiden op transport terwijl wij u goed op de hoogte houden tijdens het gehele proces.

Certificate of Authenticity
Alle antieke Japanse stukken kunnen worden voorzien van een gratis digitaal echtheidscertificaat. Dit document geeft een gedetailleerd overzicht van de eigenschappen als de leeftijd, herkomst, materiaal, dimensies en de vastgestelde waarde. Alle informatie op dit certificaat is geverifieerd door meerdere specialisten en onze Japanse partners om zo de authenticiteit te waarborgen.

Model en afmeting     | Toon extra info...

Model: Breed: Diep: Hoog: Prijs:
YO23020002 6 cm 6 cm 15 cm € 65.00

65.00

Discount Corner
-20%
Tora-zō, Japans Antiek Tijgerstandbeeld - YO07010101
-20%
Rankan, Japanse Stenen Brugpaal - YO07010138
-10%
Ranma Suzaku, Antiek Japans Houtwerkpaneel - YO23010131