Filter Zoeken

Midori no Kokoro Tsuridōrō, Japanse Antieke Metalen Lantaarn


  • Midori no Kokoro Tsuridōrō, Japanse Antieke Metalen Lantaarn - YO23010052
  • Midori no Kokoro Tsuridōrō, Japanse Antieke Metalen Lantaarn - YO23010052
  • Midori no Kokoro Tsuridōrō, Japanse Antieke Metalen Lantaarn - YO23010052
  • Midori no Kokoro Tsuridōrō, Japanse Antieke Metalen Lantaarn - YO23010052

Item omschrijving - YO23010052
In Japan zien mensen een metalen lantaarn als heilige lichtbron. Ze worden hierdoor vaak gebruikt bij Boeddhistische tempels of Shinto schrijnen. Maar ook bij mensen thuis, in de tuin of zelfs binnen, zorgt een authentieke metalen lantaarn voor veel sfeer. De verlichting in de lantaarn kan op meerdere manieren worden geregeld, zoals bijvoorbeeld met een kaars. Het is gebruikelijk om de lantaarn op te hangen. De naam in het Japans is dan ook Tsuridōrō (釣り灯籠), wat hangende lantaarn betekent. Uiteraard is de lantaarn ook meer dan geschikt om neergezet te worden. Een Tsuridōrō is dus een uniek multifunctioneel ornament met verschillende variatiemogelijkheden.

De Midori no Kokoro Tsuridōrō staat gekenmerkt om zijn fantastische rasterwerk dat authentiek Japans vakmanschap uitstraalt. De lijnen representeren plantenwortel die in het midden samenkomen tot een hart. Midori no Kokoro (緑の心) is Japans voor het groene hart.

Specificaties
• Herkomst: Nagoya, Aichi prefectuur
• Materiaal: Gietijzer
• Leeftijd: Meiji Periode
• Conditie: Uitstekend

Verzend- en Betaalinformatie
Wilt u een bestelling bij ons plaatsen? Dan berekenen wij graag de transportkosten voor u. Dit is een noodzakelijke stap aangezien onze producten erg variëren in grootte en gewicht. Als u de transportkosten accepteert, maken wij een factuur voor u met daarin alle details van de bestelling. Betalingen kunnen worden verricht door middel van een bankoverschrijving, iDEAL, creditcard en Google Pay. Nadat uw betaling is ontvangen zullen wij de bestelling voorbereiden op transport terwijl wij u goed op de hoogte houden tijdens het gehele proces.

Certificate of Authenticity
Alle antieke Japanse stukken kunnen worden voorzien van een gratis digitaal echtheidscertificaat. Dit document geeft een gedetailleerd overzicht van de eigenschappen als de leeftijd, herkomst, materiaal, dimensies en de vastgestelde waarde. Alle informatie op dit certificaat is geverifieerd door meerdere specialisten en onze Japanse partners om zo de authenticiteit te waarborgen.

Model en afmeting     |      Toon extra info...

Model: Breed: Diep: Hoog: Prijs:
YO23010052 26 cm 26 cm 29 cm € Item is Verkocht

EUR: 775.00  ⇒  EUR:  Item is Verkocht

Discount Corner
-20%
Aoishi Steen, Japanse Siersteen - YO06010143
-10%
Ranma Fushichō, Antiek Japans Houtwerkpaneel - YO23010129
-15%
Koi Beeld, Japans Keramisch Ornament - YO07010040