Filter Zoeken

Rokuha Tsuridōrō, Japanse Metalen Lantaarn


  • Rokuha Tsuridōrō, Japanse Metalen Lantaarn - YO23010112
  • Rokuha Tsuridōrō, Japanse Metalen Lantaarn - YO23010112
  • Rokuha Tsuridōrō, Japanse Metalen Lantaarn - YO23010112
  • Rokuha Tsuridōrō, Japanse Metalen Lantaarn - YO23010112

Item omschrijving - YO23010112
In Japan zien mensen een metalen lantaarn als heilige lichtbron. Ze worden hierdoor vaak gebruikt bij Boeddhistische tempels of Shinto schrijnen. Maar ook bij mensen thuis, in de tuin of zelfs binnen, zorgt een authentieke metalen lantaarn voor veel sfeer. De verlichting in de lantaarn kan op meerdere manieren worden geregeld, zoals bijvoorbeeld met een kaars. Het is gebruikelijk om de lantaarn op te hangen. De naam in het Japans is dan ook Tsuridōrō (釣り灯籠), wat hangende lantaarn betekent. Uiteraard is de lantaarn ook meer dan geschikt om neergezet te worden. Een Tsuridōrō is dus een uniek multifunctioneel ornament met verschillende variatiemogelijkheden.

Deze specifieke Tsuridōrō heeft de zeer unieke uitstraling van een bloem met zes blaadjes. Dit vormde tevens de inspiratie voor de naam aangezien Rokuha (六葉) Japans is voor zes blaadjes. In het midden van de lantaarn zit een handige kaarshouder die gemakkelijke los te draaien is. Op de bovenkant van de Tsuridōrō staat Japanse tekst die verwijst naar de periode waarin hij is gemaakt, de Taishō periode (1912-1926).

Specificaties
• Herkomst: Nagoya, Aichi prefectuur
• Materiaal: Gietijzer
• Leeftijd: Taishō Periode
• Conditie: Uitstekend

Model en afmeting     |      Toon extra info...

Model: Breed: Diep: Hoog: Prijs:
YO23010112 30 cm 30 cm 31 cm € Item is Verkocht

EUR: 900.00  ⇒  EUR:  Item is VerkochtHoe kunt u een bestelling plaatsen?
Bedankt voor uw bezoek aan onze online catalogus voor bedrijven en particulieren. U kunt dit artikel direct bestellen door gebruik te maken van de oranje knop hierboven en het formulier in te vullen. Als u geïnteresseerd bent in het bestellen van meerdere artikelen kunt u ze toevoegen aan uw Shopping Cart. Als u uw selectie heeft gemaakt kunt u het formulier onder het overzicht invullen. Wanneer wij uw informatie hebben ontvangen, zullen wij de verzendkosten voor u berekenen. Dit is een noodzakelijke stap aangezien onze producten erg variëren in grootte en gewicht.

Als u de verzendkosten accepteert, zullen wij een factuur voor u maken met daarin alle details van de bestelling en betaalinstructies. Betalingen kunnen worden gedaan door middel van een bankoverschrijving, iDEAL, creditcard en Google Pay. Nadat wij uw betaling hebben ontvangen zullen wij de bestelling voorbereiden op transport en u goed op de hoogte houden tijdens het gehele proces.

Discount Corner
-15%
Shikoku Steen, Japanse Siersteen - YO06010081
-15%
Koi Beeld, Japans Keramisch Ornament - YO07010040
-10%
Set Hirukawa Tobi-ishi, Japanse Stapstenen - YO05010068