Filter Zoeken

Rokuha Tsuridōrō, Japanse Metalen Lantaarn


  • Rokuha Tsuridōrō, Japanse Metalen Lantaarn - YO23010112
  • Rokuha Tsuridōrō, Japanse Metalen Lantaarn - YO23010112
  • Rokuha Tsuridōrō, Japanse Metalen Lantaarn - YO23010112
  • Rokuha Tsuridōrō, Japanse Metalen Lantaarn - YO23010112

Item omschrijving - YO23010112
In Japan zien mensen een metalen lantaarn als heilige lichtbron. Ze worden hierdoor vaak gebruikt bij Boeddhistische tempels of Shinto schrijnen. Maar ook bij mensen thuis, in de tuin of zelfs binnen, zorgt een authentieke metalen lantaarn voor veel sfeer. De verlichting in de lantaarn kan op meerdere manieren worden geregeld, zoals bijvoorbeeld met een kaars. Het is gebruikelijk om de lantaarn op te hangen. De naam in het Japans is dan ook Tsuridōrō (釣り灯籠), wat hangende lantaarn betekent. Uiteraard is de lantaarn ook meer dan geschikt om neergezet te worden. Een Tsuridōrō is dus een uniek multifunctioneel ornament met verschillende variatiemogelijkheden.

Deze specifieke Tsuridōrō heeft de zeer unieke uitstraling van een bloem met zes blaadjes. Dit vormde tevens de inspiratie voor de naam aangezien Rokuha (六葉) Japans is voor zes blaadjes. In het midden van de lantaarn zit een handige kaarshouder die gemakkelijke los te draaien is. Op de bovenkant van de Tsuridōrō staat Japanse tekst die verwijst naar de periode waarin hij is gemaakt, de Taishō periode (1912-1926).

Specificaties
• Herkomst: Nagoya, Aichi prefectuur
• Materiaal: Gietijzer
• Leeftijd: Taishō Periode
• Conditie: Uitstekend

Verzend- en Betaalinformatie
Wilt u een bestelling bij ons plaatsen? Dan berekenen wij graag de transportkosten voor u. Dit is een noodzakelijke stap aangezien onze producten erg variëren in grootte en gewicht. Als u de transportkosten accepteert, maken wij een factuur voor u met daarin alle details van de bestelling. Betalingen kunnen worden verricht door middel van een bankoverschrijving, iDEAL, creditcard en Google Pay. Nadat uw betaling is ontvangen zullen wij de bestelling voorbereiden op transport terwijl wij u goed op de hoogte houden tijdens het gehele proces.

Certificate of Authenticity
Alle antieke Japanse stukken kunnen worden voorzien van een gratis digitaal echtheidscertificaat. Dit document geeft een gedetailleerd overzicht van de eigenschappen als de leeftijd, herkomst, materiaal, dimensies en de vastgestelde waarde. Alle informatie op dit certificaat is geverifieerd door meerdere specialisten en onze Japanse partners om zo de authenticiteit te waarborgen.

Model en afmeting     | Toon extra info...

Model: Breed: Diep: Hoog: Prijs:
YO23010112 30 cm 30 cm 31 cm € Item is Verkocht

EUR:  Item is Verkocht

Discount Corner
-15%
Koi Beeld, Japans Keramisch Ornament - YO07010040
-15%
Oosterijkse Siersteen - YO06020056
-10%
Ranma Suzaku, Antiek Japans Houtwerkpaneel - YO23010131