Koop Shikoku Steen, Japanse Siersteen te koop, Authentieke Japanse Stenen, Keien en Rotsen te Koop

Zoeken
Shikoku Steen, Japanse Siersteen
  • Shikoku Steen, Japanse Siersteen - YO06010080
  • Shikoku Steen, Japanse Siersteen - YO06010080
  • Shikoku Steen, Japanse Siersteen - YO06010080
  • Shikoku Steen, Japanse Siersteen - YO06010080

Item omschrijving - YO06010080
Shikoku Steen, Japanse Siersteen - Ishi wo taten koto (石を立てん事). Dit is hoe het aanleggen van Japanse tuinen wordt omschreven door de Sakuteiki, het oudste document over de Japanse tuin. De zin is oud Japans en betekent het zetten van stenen. De belangrijke rol van stenen en rotsen wordt hiermee sterk benadrukt.

Het correct toepassen van sierstenen, Niwaishi(庭石) in het Japans, vormt de basis van zo goed als elke Japanse tuin. Voordat de rest van de tuin kan worden aangelegd moeten de rotsen en stenen worden geplaatst. Wij noemen dit de backbone of Kikotsu (気骨) van de tuin.

Een authentieke Japanse tuin dient een bepaalde natuurlijke essentie na te bootsen. Hier spelen stenen en rotsen een significante rol, aangezien het elementen betreft, die rechtstreeks en onbewerkt uit de natuur afkomstig zijn.

Shikoku stenen zijn de meest bijzondere en zeldzame stenen uit de Yokoso Japanse Gardens collectie. De steensoort wordt gezien als nationaal erfgoed door de Japanse overheid, wat betekent dat men het niet meer mag delven of exporteren. De Shikoku stenen die wij aanbieden zijn afkomstig uit geruimde tuinen, wat het voor ons mogelijk maakt om ze in onze collectie aan te bieden.

De authentieke Japanse sierstenen uit de gehele collectie worden met de hand geselecteerd door onze kundige partners in Japan. Op deze manier zijn wij er zeker van dat wat wij aanbieden van de hoogst mogelijke kwaliteit is, om zo echte hoogwaardige Japanse tuinen te kunnen aanleggen.

Specificaties
• Herkomst: Shikoku, Japan
• Materiaal: Shikoku steen (四国石)

Model en afmetingen

Model: Breed: Diep: Hoog: Prijs:
YO06010080 120 cm 175 cm 35 cm € 3200.00

EUR: 3200.00  ≈  EUR:  3200.00


Vraag om Advies Direct Bestellen Winkelwagen ?

#ShikokuSteen #ShikokuIshi #AoishiSteen #JapanseSiersteen #JapanseSteen #JapanseTuinsteen #JapanseTuinrots #JapanseRotstuinSteen #KaresansuiSteen #KaresansuiRots #NiwaIshi #Zenkishiki #Shitennouseki #Doujiseki #NanatsuIshi #SuteIshi #Ishigumi #Iwagumi #KazariIshi #Ehime #ShikokuSteen #IyoSteen Copy

 

Check out our Discount Corner for great bargains Bekijk onze 'Discount Corner' voor scherpe aanbiedingen
-20%
Shikoku Steen, Japanse Siersteen - YO06010081
-15%
Set Hirukawa Tobi-ishi, Japanse Stapstenen - YO05010069
-15%
Mikage Ishibashi, Stenen Brug - YO04020010