te koop, kopen, shirakawa suna, japans shirakawa grind, japans grind, japans tuingrind, japans zentuin grind, japans split, japans tuinsplit, japans zentuin split, japans gravel, japans tuingravel, japans zentuin gravel, kyoto, shirakawa steen

Zoeken
Shirakawa-suna, Japans Shirakawa Grind 10-20 mm
  • Shirakawa-suna, Japans Shirakawa Grind 10-20 mm - YO08010006

Item omschrijving - YO08010006
Shirakawa-suna, Japans Shirakawa Grind 10-20 mm - Volgens de oude Japanse traditie hebben kiezelstenen en grind een belangrijke rol te vervullen binnen de Japanse tuin. Grind is zeer fijn in vergelijking met kiezelstenen. Hierdoor wordt het vaak gebruikt om water te symboliseren in de beroemde Zentuinen, ook bekend als Japanse rotstuinen of Karesansui (枯山水). Door de fijne korrels kunnen er gemakkelijk golfpatronen worden aangebracht in het grind om zo de dynamiek van de oceaan te representeren. Deze dynamiek zorgt voor leven in de tuin, wat volgens Japanse principes de rol van het water element is.

Met 1000 kg kiezelstenen of grind kan een oppervlakte van ongeveer 7 m2 worden bedekt zonder dat er sprake is van open plekken. Bovendien, is de laag grind dan dik genoeg om de traditionele Japanse golfpatronen aan te brengen op een zo elegant mogelijke manier.

Shirakawa grind (白川砂利) is een uiterst authentieke grindsoort die terug te vinden is in vele hoog aangeschreven Japanse tuinen, Zentuinen in het bijzonder. Shirakawa grind is afkomstig uit de Shirakawa rivier in Kyoto prefectuur. De rivier loopt van de oosterse bergen van Kyoto, door het Geisha district Gion en mondt uiteindelijk uit in de Kamo rivier. Shirakawa vertaalt letterlijk naar witte rivier. Een naam die verwijst naar het lichtkleurige zand en grind dat door de rivier wordt getransporteerd.

Specificaties
• Herkomst: Kyoto, Kyoto prefectuur
• Materiaal: Shirakawa steen (白川石)

Prijsoverzicht
• Prijs per ton

Model en afmetingen

Model: Breed: Diep: Hoog: Prijs:
YO08010006 10 mm 10 mm 20 mm € 1350.00

EUR: 1350.00  ≈  EUR:  1350.00


Vraag om Advies Direct Bestellen In Shopping Cart ?

#ShirakawaSuna #JapansShirakawaGrind #JapansGrind #JapansTuingrind #JapansZentuinGrind #JapansSplit #JapansTuinsplit #JapansZentuinSplit #JapansGravel #JapansTuingravel #JapansZentuinGravel #Kyoto #ShirakawaSteen Copy

 

Check out our Discount Corner for great bargains Bekijk onze 'Discount Corner' voor scherpe aanbiedingen
-20%
Shikoku Daiseki, Japanse Display Steen - YO07010158
-10%
Mikage Ishibashi, Stenen Brug - YO04020009
-10%
Ginkaku-ji Chozubachi, Japanse Tsukubai Waterornament - YO03010191