Filter Zoeken

Sokkō Goten Set, Traditioneel Japans Afvoersysteem


  • Sokkō Goten Set, Traditioneel Japans Afvoersysteem - YO20010001
  • Sokkō Goten Set, Traditioneel Japans Afvoersysteem - YO20010001
  • Sokkō Goten Set, Traditioneel Japans Afvoersysteem - YO20010001

Item omschrijving - YO20010001
Met deze prachtige antieke tiendelige Sokkō goten set kan er een zeer authentiek afvoersysteem worden aangelegd langs de randen van de tuin. Sokkō worden in de Japanse tuin gebruikt om regenwater af te voeren om de tuin in een zo perfect mogelijke staat te houden. Deze specifieke Sokkō set past zeer mooi langs een tuinpad of een terras. De antieke status van deze set geeft een hoge esthetische waarde.

Specificaties
• Herkomst: Nagoya, Aichi prefectuur
• Materiaal: Hirukawa steen (蛭川石)
• Leeftijd: Edo Period
• Volume: Set van 9

Verzend- en Betaalinformatie
Wilt u een bestelling bij ons plaatsen? Dan berekenen wij graag de transportkosten voor u. Dit is een noodzakelijke stap aangezien onze producten erg variëren in grootte en gewicht. Als u de transportkosten accepteert, maken wij een factuur voor u met daarin alle details van de bestelling. Betalingen kunnen worden verricht door middel van een bankoverschrijving, iDEAL, creditcard en Google Pay. Nadat uw betaling is ontvangen zullen wij de bestelling voorbereiden op transport terwijl wij u goed op de hoogte houden tijdens het gehele proces.

Certificate of Authenticity
Alle antieke Japanse stukken kunnen worden voorzien van een gratis digitaal echtheidscertificaat. Dit document geeft een gedetailleerd overzicht van de eigenschappen als de leeftijd, herkomst, materiaal, dimensies en de vastgestelde waarde. Alle informatie op dit certificaat is geverifieerd door meerdere specialisten en onze Japanse partners om zo de authenticiteit te waarborgen.

Model en afmeting     |      Toon extra info...

Model: Breed: Diep: Hoog: Prijs:
YO20010001 20 cm 100 cm 20 cm € Item is Verkocht

EUR: 2100.00  ⇒  EUR:  Item is Verkocht

Discount Corner
-25%
Funsui Ryū no Zō, Waterfontein Drakenbeeld - YO23010114
-10%
Ranma Fushichō, Antiek Japans Houtwerkpaneel - YO23010129
-15%
Chinese Siersteen - YO06020005