Filter Zoeken

Tsurigane, Antieke Japanse Tempelbel


  • Tsurigane, Antieke Japanse Tempelbel - YO23010097
  • Tsurigane, Antieke Japanse Tempelbel - YO23010097
  • Tsurigane, Antieke Japanse Tempelbel - YO23010097
  • Tsurigane, Antieke Japanse Tempelbel - YO23010097

Item omschrijving - YO23010097
Antieke Boeddhistische tempelbel uit Japan. De tempelbel, Tsurigane (釣鐘) in het Japans, werd gebruikt in een Boeddhistische tempel om monniken op te roepen voor het gebed of om de tijd aan te geven. In tegenstelling tot Westerse bellen, worden de Tsurigane vanuit buiten geringd door er een houten balk tegenaan te slaan.

Wij bij Yokoso Japanese Gardens werken nauw samen met de beste Japanse antiquairs die het land te bieden heeft. Dankzij dit constant groeiende netwerk zijn wij in staat om het meest unieke Japanse antiek in onze collectie aan te bieden.

Specificaties
• Herkomst: Nagoya, Aichi prefectuur
• Materiaal: Brons
• Leeftijd: Meiji Periode
• Conditie: Ondanks ouderdom, is deze Tsurigane in een zeer goede staat

Verzend- en Betaalinformatie
Wilt u een bestelling bij ons plaatsen? Dan berekenen wij graag de transportkosten voor u. Dit is een noodzakelijke stap aangezien onze producten erg variëren in grootte en gewicht. Als u de transportkosten accepteert, maken wij een factuur voor u met daarin alle details van de bestelling. Betalingen kunnen worden verricht door middel van een bankoverschrijving, iDEAL, creditcard en Google Pay. Nadat uw betaling is ontvangen zullen wij de bestelling voorbereiden op transport terwijl wij u goed op de hoogte houden tijdens het gehele proces.

Certificate of Authenticity
Alle antieke Japanse stukken kunnen worden voorzien van een gratis digitaal echtheidscertificaat. Dit document geeft een gedetailleerd overzicht van de eigenschappen als de leeftijd, herkomst, materiaal, dimensies en de vastgestelde waarde. Alle informatie op dit certificaat is geverifieerd door meerdere specialisten en onze Japanse partners om zo de authenticiteit te waarborgen.

Model en afmeting     | Toon extra info...

Model: Breed: Diep: Hoog: Prijs:
YO23010097 33 cm 33 cm 56 cm € Item is Verkocht

EUR: 2600.00  ⇒  EUR:  Item is Verkocht

Discount Corner
-15%
Komainu Set, Antieke Japanse Shishi Leeuwen Standbeelden - YO07010117
-15%
Deense Siersteen - YO06020014
-10%
Ranma Suzaku, Antiek Japans Houtwerkpaneel - YO23010131