Filter Zoeken

Tsurugawara, Japanse Kawara Dakpan


  • Tsurugawara, Japanse Kawara Dakpan - YO23010078
  • Tsurugawara, Japanse Kawara Dakpan - YO23010078
  • Tsurugawara, Japanse Kawara Dakpan - YO23010078

Item omschrijving - YO23010078
Originele Japanse dakpannen genaamd Kawara (瓦) worden op grote schaal traditiegewijs toegepast in de Japanse tuin. Wanneer een dak wordt gerenoveerd, krijgen de oude dakpannen vaak een nieuw leven en worden ze als decoratie verwerkt in de tuin. Sommige mensen vinden dit wellicht bijzonder, maar Japanse dakpannen zijn bewonderingswaardige kunstwerken op zich. Kawara dakpannen komen in allerlei vormen en maten met verschillende gedetailleerde graveringen. Hierdoor zorgen authentieke Japanse dakpannen dat iedere Japanse tuin waar ze in terug te vinden zijn naar een nog hoger niveau worden getild.

Dit specifieke dakpanornament bevat een zeer mooie detailleerde kraanvogel. De Japanse naam Tsurugawara (鶴瓦), kan letterlijk worden vertaald als kraanvogel Kawara dakpan.

Wij bij Yokoso Japanese Gardens werken nauw samen met de beste Japanse antiquairs die het land te bieden heeft. Dankzij dit constant groeiende netwerk zijn wij in staat om het meest unieke Japanse antiek in onze collectie aan te bieden.

Specificaties
• Herkomst: Nagoya, Aichi prefectuur
• Materiaal: Kawara Keramiek
• Leeftijd: Meiji periode
• Bijzonderheden: Rondom de vogel zitten barsten dus de dakpan zal voorzichtig moeten worden geplaatst.

Verzend- en Betaalinformatie
Wilt u een bestelling bij ons plaatsen? Dan berekenen wij graag de transportkosten voor u. Dit is een noodzakelijke stap aangezien onze producten erg variëren in grootte en gewicht. Als u de transportkosten accepteert, maken wij een factuur voor u met daarin alle details van de bestelling. Betalingen kunnen worden verricht door middel van een bankoverschrijving, iDEAL, creditcard en Google Pay. Nadat uw betaling is ontvangen zullen wij de bestelling voorbereiden op transport terwijl wij u goed op de hoogte houden tijdens het gehele proces.

Certificate of Authenticity
Alle antieke Japanse stukken kunnen worden voorzien van een gratis digitaal echtheidscertificaat. Dit document geeft een gedetailleerd overzicht van de eigenschappen als de leeftijd, herkomst, materiaal, dimensies en de vastgestelde waarde. Alle informatie op dit certificaat is geverifieerd door meerdere specialisten en onze Japanse partners om zo de authenticiteit te waarborgen.

Model en afmeting     | Toon extra info...

Model: Breed: Diep: Hoog: Prijs:
YO23010078 36 cm 34 cm 25 cm € Item is Verkocht

EUR: 675.00  ⇒  EUR:  Item is Verkocht

Discount Corner
-15%
Oosterijkse Siersteen - YO06020056
-15%
Koi Beeld, Japans Keramisch Ornament - YO07010040
-15%
Benikamo Steen, Japanse Siersteen - YO06010185