te koop, kopen, yoganseki steen, lavasteen, japanse siersteen, japanse steen, japanse tuinsteen, japanse tuinrots, japanse rotstuin steen, karesansui steen, karesansui rots, niwa ishi, zenkishiki, shitennouseki, doujiseki, nanatsu ishi, sute ishi, ishigumi, iwagumi, kazari ishi, middelgrote steen, nagoya, yoganseki steen

Zoeken
Yoganseki Steen, Japanse Siersteen
  • Yoganseki Steen, Japanse Siersteen - YO06010240
  • Yoganseki Steen, Japanse Siersteen - YO06010240
  • Yoganseki Steen, Japanse Siersteen - YO06010240
  • Yoganseki Steen, Japanse Siersteen - YO06010240
  • Yoganseki Steen, Japanse Siersteen - YO06010240

Item omschrijving - YO06010240
Yoganseki Steen, Japanse Siersteen - Het eerste handboek voor de Japanse tuin, de Sakuteiki, omschrijft het aanleggen van tuinen als: Ishi wo taten koto (石を立てん事). Dit betekent het rechtop plaatsen van stenen, wat de belangrijke rol van deze elementen binnen de Japanse tuin sterk benadrukt.

Het correct toepassen van tuinstenen, Niwaishi(庭石) in het Japans, vormt de basis van praktisch elke Japanse tuin. De plaatsing van stenen en rotsen wordt vrijwel altijd als eerste bepaald, waarna de tuin gevormd wordt samen met alle elementen er omheen. Hierdoor staan stenen en rotsen ook wel bekend als de Kikotsu (気骨), oftewel ruggengraat, van de Japanse tuin.

Een authentieke Japanse tuin dient een bepaalde natuurlijke essentie na te bootsen. Stenen en rotsen zijn een significant onderdeel van dit principe aangezien het pure elementen betreft, rechtstreeks uit de natuur afkomstig.

Yōganseki is de benaming voor Japans lavasteen. Een traditioneel principe van de Japanse tuin is om elementen rechtstreeks uit de natuur te verwerken in de tuin. Japan heeft meer dan honderd actieve vulkanen verspreid door het hele land. Hierdoor is het een gegeven dat lavastenen met enige regelmaat in de Japanse tuin te zien zijn.

Specificaties
• Herkomst: Nagoya, Aichi prefectuur, Japan
• Materiaal: Yōganseki steen (溶岩石) - Japans Lavasteen

Model en afmetingen

Model: Breed: Diep: Hoog: Prijs:
YO06010240 36 cm 44 cm 32 cm € 375.00

EUR: 375.00  ≈  EUR:  375.00


Vraag om Advies Direct Bestellen In Shopping Cart ?

#YogansekiSteen #Lavasteen #JapanseSiersteen #JapanseSteen #JapanseTuinsteen #JapanseTuinrots #JapanseRotstuinSteen #KaresansuiSteen #KaresansuiRots #NiwaIshi #Zenkishiki #Shitennouseki #Doujiseki #NanatsuIshi #SuteIshi #Ishigumi #Iwagumi #KazariIshi #MiddelgroteSteen #Nagoya #YogansekiSteen Copy

 

Check out our Discount Corner for great bargains Bekijk onze 'Discount Corner' voor scherpe aanbiedingen
-15%
Set Hirukawa Tobi-ishi, Japanse Stapstenen - YO05010069
-20%
Set Marui Kurama Tobi-ishi, Japanse Stapstenen - YO05010064
-25%
Kurama Steen, Japanse Siersteen - YO06010188