Filter Zoeken

Yukimi Gata, Japanse Antieke Metalen Lantaarn


  • Yukimi Gata, Japanse Antieke Metalen Lantaarn - YO23010026
  • Yukimi Gata, Japanse Antieke Metalen Lantaarn - YO23010026
  • Yukimi Gata, Japanse Antieke Metalen Lantaarn - YO23010026
  • Yukimi Gata, Japanse Antieke Metalen Lantaarn - YO23010026

Item omschrijving - YO23010026
De Yukimi lantaarn is zonder twijfel de meest populaire Japanse lantaarn die relatief laag bij de grond staat. Yukimi (雪見) is Japans voor het zien van sneeuw. Deze naam is gebaseerd op het feit dat de Kasa (傘) of hoed van de lantaarn tijdens de koude winter dagen bedekt kan raken met sneeuw. Wat makkelijker te zien is dan bij de meeste andere lantaarn aangezien de Yukimi lager bij de grond staat. Hierdoor staat de Yukimi lantaarn ook wel bekend als de sneeuwlantaarn.

Deze antieke metalen Yukimi lantaarn heeft een zeer rustiek uiterlijk. Hij bestaat uit vijf losse onderdelen en is aan iedere zijde gedecoreerd met het embleem van de Toyotomi clan. Deze historische familie had de macht over Japan net voor de Edo period met Toyotomi Hideyoshi aan het hoofd. Een zeer belangrijk figuur in de Japanse geschiedenis die wordt gezien als een van de drie great unifiers van Japan samen met Oda Nobunaga en Tokugawa Ieyasu.

Specificaties
• Herkomst: Nagoya, Aichi prefectuur, Japan
• Materiaal: Gietijzer
• Leeftijd: Meiji Periode
• Conditie: Roestig, het deurtje van het lichthuisje zit los.

Verzend- en Betaalinformatie
Wilt u een bestelling bij ons plaatsen? Dan berekenen wij graag de transportkosten voor u. Dit is een noodzakelijke stap aangezien onze producten erg variëren in grootte en gewicht. Als u de transportkosten accepteert, maken wij een factuur voor u met daarin alle details van de bestelling. Betalingen kunnen worden verricht door middel van een bankoverschrijving, iDEAL, creditcard en Google Pay. Nadat uw betaling is ontvangen zullen wij de bestelling voorbereiden op transport terwijl wij u goed op de hoogte houden tijdens het gehele proces.

Certificate of Authenticity
Alle antieke Japanse stukken kunnen worden voorzien van een gratis digitaal echtheidscertificaat. Dit document geeft een gedetailleerd overzicht van de eigenschappen als de leeftijd, herkomst, materiaal, dimensies en de vastgestelde waarde. Alle informatie op dit certificaat is geverifieerd door meerdere specialisten en onze Japanse partners om zo de authenticiteit te waarborgen.

Model en afmeting     |      Toon extra info...

Model: Breed: Diep: Hoog: Prijs:
YO23010026 52 cm 52 cm 60 cm € 1600.00

EUR: 1600.00  ⇒  EUR:  1600.00


Vraag om Advies In Shopping CartDiscount Corner
-10%
Ranma Suzaku, Antiek Japans Houtwerkpaneel - YO23010131
-10%
Set Hirukawa Tobi-ishi, Japanse Stapstenen - YO05010068
-15%
Komainu Set, Antieke Japanse Shishi Leeuwen Standbeelden - YO07010117