Filter Zoeken

Yuri Kusari-doi, Japanse Massief Koperen Regenketting


  • Yuri Kusari-doi, Japanse Massief Koperen Regenketting - YO40010001
  • Yuri Kusari-doi, Japanse Massief Koperen Regenketting - YO40010001
  • Yuri Kusari-doi, Japanse Massief Koperen Regenketting - YO40010001
  • Yuri Kusari-doi, Japanse Massief Koperen Regenketting - YO40010001

Item omschrijving - YO40010001
Als een aantrekkelijk en functioneel alternatief voor de gesloten regenpijpen, veel gezien in de westerse wereld, maakt Japan gebruik van regenkettingen genaamd Kusari-doi (鎖樋). De schoonheid van de Kusari-doi is dat het water van het dak transporteert naar de grond op een artistieke en elegante wijze. De cups vangen het water op en geven het als het ware door naar de volgende cup in de ketting tot het de grond bereikt. In tegenstelling tot de doffe regenpijp, maakt dit de Kusari-doi veel meer dan slechts een functioneel object. Het is een waar ornament dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook voor een ontspannend geluid zorgt. Bij zachte regen glinstert de Kusari-doi met het vallende water en geeft het een zacht druppelend geluid. Bij hevige regen worden individuele druppels vervangen door een ruisend waterstroom. In beide gevallen prikkelt de Kusari-doi de zintuigen op een unieke aangename manier.

De Kusari-doi kan gemakkelijk worden bevestigd aan de dakgoot van uw huis, schuur, overkapping en allerlei andere gebouwen. Het is gebruikelijk om onderaan de Kusari-doi iets te plaatsen dat het water kan opvangen. Denk hierbij aan een afvoer, een ton of een waterornament. De rimpels in het water veroorzaakt door de vallende druppels zorgen voor een extra rustgevend effect.

De vorm van de Kusari-doi cups wordt vaak gebaseerd op bloemen en andere elementen uit de natuur. De inspiratie voor de cups van deze specifieke Kusari-doi komt van de lelie, oftewel Yuri (百合) in het Japans.

Specificaties
• Herkomst: Japan
• Gewicht: 3 Kg
• Maat van de cups: 65 x 60 mm
• Lengte: 2600 mm - 25 cups
• Materiaal: Massief Rood Koper
• Leeftijd: Nieuw product

Verzend- en Betaalinformatie
Wilt u een bestelling bij ons plaatsen? Dan berekenen wij graag de transportkosten voor u. Dit is een noodzakelijke stap aangezien onze producten erg variëren in grootte en gewicht. Als u de transportkosten accepteert, maken wij een factuur voor u met daarin alle details van de bestelling. Betalingen kunnen worden verricht door middel van een bankoverschrijving, iDEAL, creditcard en Google Pay. Nadat uw betaling is ontvangen zullen wij de bestelling voorbereiden op transport terwijl wij u goed op de hoogte houden tijdens het gehele proces.

Certificate of Authenticity
Alle antieke Japanse stukken kunnen worden voorzien van een gratis digitaal echtheidscertificaat. Dit document geeft een gedetailleerd overzicht van de eigenschappen als de leeftijd, herkomst, materiaal, dimensies en de vastgestelde waarde. Alle informatie op dit certificaat is geverifieerd door meerdere specialisten en onze Japanse partners om zo de authenticiteit te waarborgen.

Model en afmeting     |      Toon extra info...

Model: Breed: Diep: Hoog: Prijs:
YO40010001 7 cm 7 cm 260 cm € 575.00

EUR: 575.00  ⇒  EUR:  575.00


Vraag om Advies In Shopping CartDiscount Corner
-15%
Benikamo Steen, Japanse Siersteen - YO06010185
-15%
Komainu Set, Antieke Japanse Shishi Leeuwen Standbeelden - YO07010117
-15%
Vietnamese Siersteen - YO06020089