Filter Zoeken

Zenshiki-suna, Zenshiki Grind 5-10 mm


  • Zenshiki-suna, Zenshiki Grind 5-10 mm - YO08020004
  • Zenshiki-suna, Zenshiki Grind 5-10 mm - YO08020004
  • Zenshiki-suna, Zenshiki Grind 5-10 mm - YO08020004
  • Zenshiki-suna, Zenshiki Grind 5-10 mm - YO08020004

Item omschrijving - YO08020004
Volgens de oude Japanse traditie hebben kiezelstenen en grind een belangrijke rol te vervullen binnen de Japanse tuin. Grind is zeer fijn in vergelijking met kiezelstenen. Hierdoor wordt het vaak gebruikt om water te symboliseren in de beroemde Zentuinen, ook bekend als Japanse rotstuinen of Karesansui (枯山水). Door de fijne korrels kunnen er gemakkelijk golfpatronen worden aangebracht in het grind om zo de dynamiek van de oceaan te representeren. Deze dynamiek zorgt voor leven in de tuin, wat volgens Japanse principes de rol van het water element is.

Met een ton grind (1000 kg) kan een oppervlakte van ongeveer 7 m2 worden bedekt zonder dat er sprake is van open plekken. Bovendien, is de laag grind dan dik genoeg om traditionele golfpatronen aan te brengen op een zo authentiek mogelijke manier.

Zenshiki grind, oftewel Zenshiki-suna (禅式砂), is speciaal voor de Japanse tuin ontwikkeld door Yokoso Japanese Gardens in samenwerking met Europese producenten. Het beroemde Shirakawa grind, dat veel bij Zentuinen in Japan wordt toegepast, vormde de basis voor deze grindsoort. Een combinatie van voornamelijk lichte kleurtonen. De naam Zenshiki is Japans voor Zen stijl, een verwijzing naar de soort tuinen die als basis diende. Al met al is Zenshiki grind een zeer elegant substituut voor Shirakawa grind dat lokaal op efficiente wijze wordt geproduceerd met hoge standaarden voor kwaliteit en authenticiteit.

Specificaties
• Herkomst: Europa
• Materiaal: Kwarts en Graniet Mix

Prijsoverzicht
• Big bag: 1000 Kg/7 m2 - euro 525,00

Model en afmeting     |      Toon extra info...

Model: Breed: Diep: Hoog: Prijs:
YO08020004 5 mm 5 mm 5 mm € 575.00

EUR: 575.00  ⇒  EUR:  575.00


Vraag om Advies Direct Bestellen In Shopping Cart

Hoe kunt u een bestelling plaatsen?
Bedankt voor uw bezoek aan onze online catalogus voor bedrijven en particulieren. U kunt dit artikel direct bestellen door gebruik te maken van de oranje knop hierboven en het formulier in te vullen. Als u geïnteresseerd bent in het bestellen van meerdere artikelen kunt u ze toevoegen aan uw Shopping Cart. Als u uw selectie heeft gemaakt kunt u het formulier onder het overzicht invullen. Wanneer wij uw informatie hebben ontvangen, zullen wij de verzendkosten voor u berekenen. Dit is een noodzakelijke stap aangezien onze producten erg variëren in grootte en gewicht.

Als u de verzendkosten accepteert, zullen wij een factuur voor u maken met daarin alle details van de bestelling en betaalinstructies. Betalingen kunnen worden gedaan door middel van een bankoverschrijving, iDEAL, creditcard en Google Pay. Nadat wij uw betaling hebben ontvangen zullen wij de bestelling voorbereiden op transport en u goed op de hoogte houden tijdens het gehele proces.

Discount Corner
-15%
Komainu Set, Antieke Japanse Shishi Leeuwen Standbeelden - YO07010117
-20%
Izutsu, Japanse Stenen Waterput - YO07010014
-20%
Rankan, Japanse Stenen Brugpaal - YO07010138