Filter Zoeken

Antieke Japanse Theeset van Noritake


  • Antieke Japanse Theeset van Noritake - YO23010108
  • Antieke Japanse Theeset van Noritake - YO23010108
  • Antieke Japanse Theeset van Noritake - YO23010108
  • Antieke Japanse Theeset van Noritake - YO23010108

Item omschrijving - YO23010108
Deze antieke Japanse theeset is zeer mooi en in goede conditie. De set is gemaakt van fabrikant Noritake, een bekend bedrijf in Japan. De set bevat vijf identieke kopjes met bijbehorende schoteltjes.

Wij bij Yokoso Japanese Gardens werken nauw samen met de beste Japanse antiquairs die het land te bieden heeft. Dankzij dit constant groeiende netwerk zijn wij in staat om het meest unieke Japanse antiek in onze collectie aan te bieden.

Specificaties
• Herkomst: Nagoya, Aichi prefectuur
• Materiaal: Porselein
• Leeftijd: Shōwa Periode

Verzend- en Betaalinformatie
Wilt u een bestelling bij ons plaatsen? Dan berekenen wij graag de transportkosten voor u. Dit is een noodzakelijke stap aangezien onze producten erg variëren in grootte en gewicht. Als u de transportkosten accepteert, maken wij een factuur voor u met daarin alle details van de bestelling. Betalingen kunnen worden verricht door middel van een bankoverschrijving, iDEAL, creditcard en Google Pay. Nadat uw betaling is ontvangen zullen wij de bestelling voorbereiden op transport terwijl wij u goed op de hoogte houden tijdens het gehele proces.

Certificate of Authenticity
Alle antieke Japanse stukken kunnen worden voorzien van een gratis digitaal echtheidscertificaat. Dit document geeft een gedetailleerd overzicht van de eigenschappen als de leeftijd, herkomst, materiaal, dimensies en de vastgestelde waarde. Alle informatie op dit certificaat is geverifieerd door meerdere specialisten en onze Japanse partners om zo de authenticiteit te waarborgen.

Model en afmeting     | Toon extra info...

Model: Breed: Diep: Hoog: Prijs:
YO23010108 19 cm 31 cm 8 cm € Item is Verkocht

EUR: 65.00  ⇒  EUR:  Item is Verkocht

Discount Corner
-10%
Ranma Suzaku, Antiek Japans Houtwerkpaneel - YO23010131
-15%
Komainu Set, Antieke Japanse Shishi Leeuwen Standbeelden - YO07010117
-15%
Koi Beeld, Japans Keramisch Ornament - YO07010040