Filter Zoeken

Gogatsu Ningyō, Japanse Vintage Ornament


  • Gogatsu Ningyō, Japanse Vintage Ornament - YO23010010
  • Gogatsu Ningyō, Japanse Vintage Ornament - YO23010010
  • Gogatsu Ningyō, Japanse Vintage Ornament - YO23010010

Item omschrijving - YO23010010
Elke lente zetten de ouders welke een nieuwe zoon hebben gekregen speciale vitrines met Samurai poppen in huis. Deze vitrines worden Gogatsu Ningyō of Mei Pop genoemd. De Japanners geloven dat deze poppen ervoor zorgen dat de kinderen gezond en sterk opgroeien. De katana staat voor kracht, terwijl de pijl en boog een rechte weg naar succes vertegenwoordigen. Beiden waren natuurlijk ook wapens die door samoerai werden gedragen.

De vitrine is vervaardigd uit zwart gelakt hout en geslepen glas en is in perfecte staat.

Wij bij Yokoso Japanese Gardens werken nauw samen met de beste Japanse antiquairs die het land te bieden heeft. Dankzij dit constant groeiende netwerk zijn wij in staat om het meest unieke Japanse antiek in onze collectie aan te bieden.

Specificaties
• Herkomst: Nagoya, Aichi prefectuur, Japan
• Materiaal: Glas, Hout, Stoffen
• Leeftijd: Shōwa Periode

Verzend- en Betaalinformatie
Wilt u een bestelling bij ons plaatsen? Dan berekenen wij graag de transportkosten voor u. Dit is een noodzakelijke stap aangezien onze producten erg variëren in grootte en gewicht. Als u de transportkosten accepteert, maken wij een factuur voor u met daarin alle details van de bestelling. Betalingen kunnen worden verricht door middel van een bankoverschrijving, iDEAL, creditcard en Google Pay. Nadat uw betaling is ontvangen zullen wij de bestelling voorbereiden op transport terwijl wij u goed op de hoogte houden tijdens het gehele proces.

Certificate of Authenticity
Alle antieke Japanse stukken kunnen worden voorzien van een gratis digitaal echtheidscertificaat. Dit document geeft een gedetailleerd overzicht van de eigenschappen als de leeftijd, herkomst, materiaal, dimensies en de vastgestelde waarde. Alle informatie op dit certificaat is geverifieerd door meerdere specialisten en onze Japanse partners om zo de authenticiteit te waarborgen.

Model en afmeting     | Toon extra info...

Model: Breed: Diep: Hoog: Prijs:
YO23010010 40 cm 59 cm 59 cm € 425.00

EUR: 425.00  ⇒  EUR:  425.00


Info Aanvragen Shopping CartDiscount Corner
-10%
Set Hirukawa Tobi-ishi, Japanse Stapstenen - YO05010068
-10%
Ranma Suzaku, Antiek Japans Houtwerkpaneel - YO23010130
-15%
Komainu Set, Antieke Japanse Shishi Leeuwen Standbeelden - YO07010117