te koop, kopen, himawari tsuridoro, japanse metalen lantaarn, japanse hanglantaarn, japanse hangende lantaarn, japanse tempellantaarn, japanse buddhistische lantaarn, japanse schrijn lantaarn, japans antiek, nagoya, koper, showa periode

Zoeken
Himawari Tsuridoro, Japanse Antieke Metalen Lantaarn
  • Himawari Tsuridoro, Japanse Antieke Metalen Lantaarn - YO23010091
  • Himawari Tsuridoro, Japanse Antieke Metalen Lantaarn - YO23010091
  • Himawari Tsuridoro, Japanse Antieke Metalen Lantaarn - YO23010091
  • Himawari Tsuridoro, Japanse Antieke Metalen Lantaarn - YO23010091

Item omschrijving - YO23010091
Himawari Tsuridoro, Japanse Antieke Metalen Lantaarn - Metalen lantaarns worden in Japan gezien als heilige lichtbron. Een veel gebruikte manier om kwade geesten af te schrikken. Hierdoor zijn ze terug te vinden bij tempels en shrines door het hele land. Maar ook bij mensen thuis of in de tuin komen ze veel voor.

De meeste Japanse metalen lantaarns kunnen worden neergezet, maar het is gebruikelijk dat ze aan een ketting worden opgehangen. Hier komt de naam Tsuridōrō (釣り灯籠) vandaan, wat Japans is voor hangende lantaarn. Er zijn verschillende mogelijkheden om het licht in de lantaarn te verzorgen. Denk aan een kaars of olielamp, maar ook elektrisch is meestal een goede optie. Het licht dat straalt vanuit de lantaarn, en de silhouetten die hierdoor ontstaan, zorgen voor een bijzonder warme sfeer.

Deze bijzonder hoge Tsuridōrō heeft een zeer mooi rasterwerk. In dit rasterwerk zijn detailleerde zonnebloemen vervat wat resulteerde in de naam Himawari (向日葵), wat Japans is voor zonnebloemen.

Specificaties
• Herkomst: Nagoya, Aichi prefectuur, Japan
• Materiaal: Koper
• Leeftijd: Shōwa Periode
• Conditie: Uitstekend

Model en afmetingen

Model: Breed: Diep: Hoog: Prijs:
YO23010091 19 cm 19 cm 36 cm € 675.00

EUR: 675.00  ≈  EUR:  Item is Verkocht#HimawariTsuridoro #JapanseMetalenLantaarn #JapanseHanglantaarn #JapanseHangendeLantaarn #JapanseTempellantaarn #JapanseBuddhistischeLantaarn #JapanseSchrijnLantaarn #JapansAntiek #Nagoya #Koper #ShowaPeriode Copy

 

Check out our Discount Corner for great bargains Bekijk onze 'Discount Corner' voor scherpe aanbiedingen
-20%
Kasuga Gata Ishidoro, Japanse Stenen Lantaarn - YO01010176
-15%
Oribe Gata Ishidoro, Japanse Stenen Lantaarn - YO01010137
-25%
Saimyo-ji Ishidoro, Japanse Stenen Lantaarn - YO01010067