Filter Zoeken

Hishigata Tsuridōrō, Japanse Antieke Metalen Lantaarn


  • Hishigata Tsuridōrō, Japanse Antieke Metalen Lantaarn - YO23010033
  • Hishigata Tsuridōrō, Japanse Antieke Metalen Lantaarn - YO23010033
  • Hishigata Tsuridōrō, Japanse Antieke Metalen Lantaarn - YO23010033
  • Hishigata Tsuridōrō, Japanse Antieke Metalen Lantaarn - YO23010033
  • Hishigata Tsuridōrō, Japanse Antieke Metalen Lantaarn - YO23010033

Item omschrijving - YO23010033
Metalen lantaarns worden in Japan gezien als heilige lichtbron. Een veel gebruikte manier om kwade geesten af te schrikken. Hierdoor zijn ze terug te vinden bij tempels en shrines door het hele land. Maar ook bij mensen thuis of in de tuin komen ze veel voor.

De meeste Japanse metalen lantaarns kunnen worden neergezet, maar het is gebruikelijk dat ze aan een ketting worden opgehangen. Hier komt de naam Tsuridōrō (釣り灯籠) vandaan, wat Japans is voor hangende lantaarn. Er zijn verschillende mogelijkheden om het licht in de lantaarn te verzorgen. Denk aan een kaars of olielamp, maar ook elektrisch is meestal een goede optie. Het licht dat straalt vanuit de lantaarn, en de silhouetten die hierdoor ontstaan, zorgen voor een bijzonder warme sfeer.

Deze specifieke Tsuridōrō is gemaakt in Nagoya. Het rasterwerk aan iedere zijde heeft een zeer mooi ruitjespatroon. Dit was de inspiratie voor de naam Hishigata (菱形), wat Japans is voor ruitvormen.

Specificaties
• Herkomst: Nagoya, Aichi prefectuur, Japan
• Materiaal: Gietijzer
• Leeftijd: Heisei periode
• Conditie: Uitstekend
• Bijzonderheden: Geen onderkant

Model en afmeting     |      Toon extra info...

Model: Breed: Diep: Hoog: Prijs:
YO23010033 17 cm 17 cm 19 cm € Item is Verkocht

EUR: 325.00  ⇒  EUR:  Item is VerkochtHoe kunt u een bestelling plaatsen?
Bedankt voor uw bezoek aan onze online catalogus voor bedrijven en particulieren. U kunt dit artikel direct bestellen door gebruik te maken van de oranje knop hierboven en het formulier in te vullen. Als u geïnteresseerd bent in het bestellen van meerdere artikelen kunt u ze toevoegen aan uw Shopping Cart. Als u uw selectie heeft gemaakt kunt u het formulier onder het overzicht invullen. Wanneer wij uw informatie hebben ontvangen, zullen wij de verzendkosten voor u berekenen. Dit is een noodzakelijke stap aangezien onze producten erg variëren in grootte en gewicht.

Als u de verzendkosten accepteert, zullen wij een factuur voor u maken met daarin alle details van de bestelling en betaalinstructies. Betalingen kunnen worden gedaan door middel van een bankoverschrijving, iDEAL, creditcard en Google Pay. Nadat wij uw betaling hebben ontvangen zullen wij de bestelling voorbereiden op transport en u goed op de hoogte houden tijdens het gehele proces.

Discount Corner
-15%
Chinese Siersteen - YO06020006
-10%
Set Hirukawa Tobi-ishi, Japanse Stapstenen - YO05010068
-15%
Koi Beeld, Japans Keramisch Ornament - YO07010040